hıltı dag 115 s taş motoru

cs-tech

Üye
Katılım
24 Ağu 2007
Mesajlar
385
Puanları
1
Yaş
34
arkadaşlar benim kendi kulanmıs olduğum hıtlı marka avuç içi taşlama var uzun zamandır kullanıyorum fakat dişlileri kırılmıs hltının servisini aradğım zaman bana dısarıya yedek parça vermediklerini makınanın servise gönderilip onarılacaını ve bunun için 165 tl servis ucreti alınacağıı söyledi bu arada garantısi bitış bir dişli takımı için 165 tl çok fazla geldi acıkcası bu dişli takmı istanbulda nerede bulabilirm
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Merhabalar,

Hilti neden para talep ediyor anlamıyorum. Ürünün parçası garanti kapsamında değilmi. Hilti kendi ürünlerine ömür boyu garanti vermiyor mu? Elektrikli aletlerinin en az 180 ay garantisi var. Heralde bi yanlışlık var, eğer öyleyse hilti gibi bir markanın güvenirliği, kapasitesi tartışılır.
 
Aynen öyle kardeşim 180 ay garantili diye satıyorlar ... Dişli öyle bir şekilde sıyırmış ki sanki aleminyum dan yapılmış gibi berbat he bu arada genel merkezi dudullu daki merkez ofislerinin yönlendirdiği servis bunu söyledi....
 
İçini açmasaydınız keşke, tüketici haklarına kadar gidebilirdiniz, orjinal dişliyi bulmanız çok zor, parçası bulanamayan araba gibidir :). Ama yinede bi garantiye gönderin derim. Bu arada dişli taş sıkışmasından dolayı o hale geldi heralde, inş. size bişey olmamıştır, geçmiş olsun. Yeni bi tane almayı düşünüyorsanız boschun yeni çıkan modellerinde ''kıck back stop'' özelliğide var, tavsiye ederim. Taş sıkıştığında motor otomatik duruyor.
 
Içini açtım ama servise göndereceğim yapmazlarsa............ Yapmasınlar nasıl olurda dişli bu kadar kolay sıyırabilir

ayrıca bana bişey olmadı ...
Ilginize teşekkürler...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,226
Mesajlar
915,944
Kullanıcılar
450,018
Son üye
nuranselimov93

Yeni konular

Geri
Üst