GES sayaçları ölçümü

Katılım
24 Haz 2021
Mesajlar
89
Puanları
1
Yaş
26
Merhabalar, GES üretim ve tüketimi hesaplama tam olarak nasıldır kafam karıştır çünkü ana panodaki üretim sayacı ile ölçü hücresindeki çift yönlü sayaç ile ve yanındaki yedek sayaç değerleri üretim ve tüketim değerleri ile osos sisteminde birbiriyle tutmuyor. tam olarak sebebi nedir ososta veriş yönü ile sayaç 280 değerinde sayaç yüksek yazmış çekiş te 180 değeri ile ososta osos yüksek yazmış Yedek sayaçtan bakınca. Birde osos sayacı ile yedek sayaç çarpanı aynı aynı yerde ama değerleri tutmuyor sebebi ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim. Tesis yeni yer 31 ekimde gece 00:00 da başlamış fakat endex değeri 0 dan başlamıyor önceki değerler de görünüyor. üretim kasım ortasında başladı. Tam anlaşılamadıysa sayaç ve osos değerlerini paylaşabilirim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Yorum yapabilmek için bir tekhat şeması üzerinde sayaçların ,akım trafoları ve gerilim trafolarınin yerleri ve etiket bilgilerini bilmek gerekir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,734
Kullanıcılar
449,967
Son üye
Gokhanttu

Yeni konular

Geri
Üst