GES Şebeke kesintisi

Merhabalar

5 kW gücünde bir ges sitemi kurdum. Bunda sıkıntı yok ama şeyi sormak istiyorum.
Şebeke kesildiği zaman inverter ile şebeke bağlantısı kesilsin şebeke geldiği zaman sistem geri devreye girsin istiyorum.
Bunun için kullanmam gereken analizör ya da röle paylaşabilir misiniz ? Nasıl bir bağlantı yapmam lazım ...

Merhabalar

5 kW gücünde bir ges sitemi kurdum. Bunda sıkıntı yok ama şeyi sormak istiyorum.
Şebeke kesildiği zaman inverter ile şebeke bağlantısı kesilsin şebeke geldiği zaman sistem geri devreye girsin istiyorum.
Bunun için kullanmam gereken analizör ya da röle paylaşabilir misiniz ? Nasıl bir bağlantı yapmam lazım ...
Şebeke kesildiğinde on grid sistemi kapatıp başka off grid bir sistemi mi devreye sokmak istiyorsunuz?

eğer sisteminiz şebekeye veriyorsa bunu yapmak durumundasınız zaten

amacınız elektrik kesildiği zaman veya fazlardan biri gitti zaman ges'i devre dışı bırakmak ise motorlu şalter ve (gerilim koruma rölesi veya faz koruma) birde zaman rölesi yeterli;
ama siz (voltaj, frekans, faz açıları )gibi detaylarda da devreden çıksın istiyorsanız şebeke izleme rölesi bağlamanız lazım

tüm bu kontrolleri yapacağınız kontrol sisteminin voltajına uygun seçim yapmalısınız ( AC/ DC)

Üstadım inverter niye şebekenin gittiğini anlayıp bir düzenleme yapmıyor da biz bir sürü masrafa giriyoruz . Yine kullanıcıya farklı ekipmanları para karşılığı satma dümeni durum sanki.

Forum istatistikleri

Konular
130,864
Kullanıcılar
454,447
Son üye
iskeoewd

Yeni konular

Geri