Gerçek interaktif DELTA PLC eğitimi e-kitabı çıktı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın G.öksüz. Mail arşivimizde yaptığım aramaya göre;
09-07-2009 tarihinde ADANZYE pic eğitim cd'sini 40 TL havale ederek almışsınız.
Daha sonra bilgisayarınız format attığınız için biz size ücretsiz lisans göndermişiz.
Yukarıda bahsettiğiniz soruyu 30.03.2010 tarihinde sormuşsunuz. Bizde şimdi olduğu gibi özel çözümler üretmediğimizi belirtmişiz. Parsicteki uart fonksiyonu detaylı anlatılmıştır ve bu özellik çalışmaktadır. Bundan sonra sizin yapacağınız örnekler yine tekrarlıyoruz sizi bağlar.
Telefonla arama konusunda gelince 2009 senesinde size verdiğim telefon kapanmış olabilir. Zaten biz sitemizdede sorularınızı mail yoluyla cevaplayacağımız sürekli bildiriyoruz. Eğer öyle olmasa her cd'yi alan cd iççeriğindeki konuları tam izlemeden telefona sarılır.

İşin bir başka ilginç yanı 12-08-2011 de bizden S7 200 eğitim cdleri almışsınız. Burada plc cd'si tanıtılan yerde bu cd'lerden olan memnuniyetinizi veya memnuniyetsizliğinizi belirtseniz daha iyi olurdu.

Birilerinin reklamını yapmak istiyor olabilirsiniz. Bu etik kurallar içinde olduğu sürece sorun yok. Ama burada birinin reklamını yapacağım derken 2009'da aldığınız cd'deki kendiniz yapamadığınız bir programdan dolayı bizi karalmaya çalışmanız hiç etik değil.

Tekrar ediyorum. Lütfen özelden banka hesap numaranızı gönderiniz size 2009'da aldığınız memnun olmadığınızı şimdi anladığımız cd için 40 TL'nizi zevkle iade edeceğim.

Vadettiğimiz gibi, plc eğitim cd'lerini ilk yapan ve yine ilk gerçek interaktif cd'leri hazırlayan biziz!
Bu konu burada benim için kapanmıştır. Saygılar.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Konu amacı dışına çıktığı için kapatılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst