Gerçek interaktif DELTA PLC eğitimi e-kitabı çıktı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayhani

Üye
Katılım
19 Ocak 2007
Mesajlar
186
Puanları
6
Yaş
39
Delta-plc-kapak.png



E-kitapta DELTA plc'lerin genel kullanımına yönelik interaktif bir eğitim sunuyoruz. E-kitaptaki derslerimiz klasik video anlatımın çok ötesinde gerçek interaktifdir. E-kitabımızdaki derslerde örnekleri siz videoda istenilen yerleri tıklatarak birebir uygulayarak öğreniyorsunuz. Böylece klasik video anlatımındaki gibi dikkat dağılması olayı yaşanmıyor.

Linkteki örnek anlatımları incelemeden karar vermeyiniz.
Delta PLC Temel Eğitim+8 GB Flash diskte

E-kitapta anlatılan konular:
delta-konu-1.jpg

delta-konu-2.jpg
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Motion komutlarını da içeriyor mu?
 
ben sizden parsic pic programlama eğitimini aldım. destek sıfır. sorulan sorulara cevap yok.

bu konuda görsel bir set almak isteyen birisi varsa kesinlikle Scada-plc.com ya da otomasyon-tr.com ikiside aynı kişinin. teknik destek güzel. adam ilgileniyor. ayrıca dünya bir iş yapmış birisi. sahada gördüklerini kullanıcıya aktarıyor.
 
ben sizden parsic pic programlama eğitimini aldım. destek sıfır. sorulan sorulara cevap yok.

bu konuda görsel bir set almak isteyen birisi varsa kesinlikle scada-plc.com ya da otomasyon-tr.com ikiside aynı kişinin. teknik destek güzel. adam ilgileniyor. ayrıca dünya bir iş yapmış birisi. sahada gördüklerini kullanıcıya aktarıyor.

Sayın oksuzz, ilk defa sizden böyle bir şikayet aldık. Acaba hangi sorunuza cevap alamadınızda buraya yazma gereği duydunuz. Lüften bunu açıklayınız yoksa basit bir iftiradan öte gitmez.

Buradan şunu açıklayalım; pic veya başka bir eğitim setini alıp setteki konuları çalışmadan vs kendi yapacağı programı bize yaptırmak isteyenler var. Mesela geçen gün birisi pwm ile ilgili bir örneği yapamadığını bizim yapmamızı istedi. Böyle birşey ne Türkiye'de ne dünyada mevcuttur. Eğitim seti almış olmanız aldığınız kişinin size özel yazılım yapacağı anlamına gelmez. Bunun dışında lisans kurallarına dikkat eden herkesin sorularını açıklıkla cevaplarız.

Buradan sayın öksüz bize [email protected]'dan ulaşın size paranızı iade edelim. Biz kimsenin memnun olmadığı üründen gelen paraya ihtiyaç duymayız.
Eğer dürüstseniz hangi sorunuza cevap alamadığınızı yazınız.
 
Iki pici nasil haberlestireceginizi anlatmissiniz farkli farkli uygulama ile. Alici verici diye. Ama uygulamaya gelince calismiyor. Bunu size bildirdim. Sizde kisiye ozel tek tek cevap veremem diye bildirimde bulundunuz. Herkesin sorunlariyla tek tek ilgilenemem diye mesaj attiniz.
 
Ayrica o zaman bir telefon numaraniz vardi ariyorsun kapali. Ariyorsun kapali. Birde 100 de 100 musteri memnuniyeti diyorsunuz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,757
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst