gemo 0,10v analoğ giriş hesaplama formülü nedir

rdmsedat

Üye
Katılım
2 Nis 2013
Mesajlar
30
Puanları
1
Yaş
35
merhaba arkadaşlar gemo plc rölenin 0,10v analog girişlerinin hesaplama mantgı nedir bu hesaplamanın matamatiksel bir formulü varmı? varsa bi zahmet açıklayabilirmisiniz mümkünse örnekleme yaparak açıkılayabilirseniz daha anlaşılır olur mesela un çuvalı 50 kiloyu bulunca sivic nasıl dolumlu kesiyo yada ptc sıcaklık sensörleri bide rezerv özeliğini istediğim karektere nasıl alabilirim ilgilenenlere tşk.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
kolay gelsin arkadaşım, BU SAYFADAN konuyla ilgili bir örneğe ulaşabilirsin umarım işine yarar.
 
konu ile ilgili bildiğiniz bir forum varsa paylaşabilirmisiniz lütfe önerdiğiniz sayda bilgi bulamadım
 
arkadaşım orada senin yapmak istediğin işlemin bir benzeri var, oradaki program mantığından yola çıkarak en kolay hiseresiz örneğinden yararlanabilirsin bunun dışında bir formül yok, analog uygulama mantığı gemonun sitesinden ulaşabileceğin AR2 kullanım klavuzunda açıklanmış. Bir göz at, yapmak istediğin uygulamayı daha açık ayrıntıları ile yazarsan zaman müsaait olduğunca yardımcı olmaya çalışırız.
 
benim yapmak istediği şey un çuvalı 50 kiloyu bulunca plc dolumu kesecek.
 
bunun için nsl bir yol izlemem gerekecek yardıcı olursanız sevinirim
 
analog inputlardan 0-10 V bir dönüştürücü ile loadcel okutabilirsin. 0-10 V bilgisini aldıktan sonra yapacağın analog karşılaşrıcı kontaklar ile 50 kg denk gelen gerilimde çıkışı resetlemek. örnek bir uygulama programına BURADAN ulaşabilirsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,723
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Geri
Üst