Ge Fanuc 90-30 Haberleşme Sorunu

tumerali

Üye
Katılım
17 Nis 2015
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
42
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle...plc den neredeyse hiç anlamayan biri olarak bir sorunumu paylasacagim...elimde ge fanuc 90-30 plc(sadec snp girişi var)snp to rs232 plug proficy machine programı var fakat bir türlü plc ye baglanamiyorum...yardimlariniz için şimdiden tesekkurler
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
SNP adaptörleri çok sık arızalanıyordu. SNP adaptör den eminmisin. birde biz zamanında LM90 programı ile bağlanırdık küçük bir program internetten bulup deneyebilirsin.
 
Ge fanuc series 90-30 plc ye baglanmak icin gerekli olan program nedir. Tesekkurler.
 
GE-Fanuc 90-30 serilerinde genel bir problem var. Firmware yüklü flash bellek arızalanıyor. GE 2012 de bu serileri geri çağırmış. Bir hidroelektrik santralda 4 tanesi hemen hemen aynı anda, başka bir hidroelektrik santralda bir tanesi tamir edildi, 6 ay sonra üç tanesi bir hafta içerisinde arıza yaptı, firmware yükleyemiyorsun.

CPU'nun modeli nedir? Belki sizde de aynı sorun olmuş olabilir. PLC normal çalışıyor ise şimdilik sorun yok ve bağlantı hatası var demektir.

Not: Bu bilgiler dolaylı olarak edindiğim bilgiler. Arızalı ve sağlam CPU bana getirecekler, inceleyeceğim.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,956
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst