Güvenliğin Amacı Nedir?

önemli olan alarm tedirgin olmadan kurabilmek
 
evde iken guvenli bir şekilde yatabilmek
 
Son düzenleme:
İnsanların daha çok can ve mal güvenliği sağlamak üzere tasarlanan ve insanı müdahele gerektirmeyecek şekilde programlanarak kurulduğunda dış ortamlardan gelebilecek saldırı , hırsızlık vb. durumları mülk sahibi veya sorumlu kişiye alarm , siren , sms yada diğer türlü iletişim araçlarıyla iletilebilmesi için kurulması gereken bir sistemdir .
 
güvenlik adı üstünde güven meselesidir........insanlar piyasadaki 1 liralık kapı alarmını bile kullansalar kendilerini rahat hissederler ve pskolojileri bozulmaz bence.....ama profesyonel sistem yapmak dahada güvenli.......ama bizim insanımız nasıl bir sene ömrü olan bir prizi bile yanana kadar kullanıyorsa evine hırsız girene kadar bir şey yaptırmıyor....sizce neden?
 
" Refah seviyesi " bizim insanımız da ABD 'liler gibi rahat içinde para sorunu olmadan yaşayabilirse o zaman Alarm sistemide yaptırır Yangın sistemide, Tek sorun bence bu .
 
adam ben uyurken başucumdan telefonumu aldı, evimin içinde. en azından kim olduğunu görürdüm :))
 
Burada asıl amaç konu ne olursa olsun. Caydırıcılıktır. Yani tehlikeli unsur olan hırsız v.s. gibi Allah Kitap tanımayan Şerefsizlerin bize ait olan ve alın terimizle hakettiğimiz herşeye ve en önemlisi canımıza yaklaşmalarını önlemektir. Yani ben çok örnek biliyorum evde alarm olduğunu bile bile giren hırsız. Benim bi arkadaşımın evine girip 15 saniyede cüzdan ve saatleri alıp kaçtıklarını. ve de bu ev 24 saat şu merkezden takip edilen Alarmlarla korunuyor. Amaç onları yaklaştırmamak olmalı ama NASIL? Ben de çözemedim...
 
......Ekleme yapacaktım da gerek yok.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,237
Mesajlar
916,070
Kullanıcılar
450,041
Son üye
mehmetozadam82

Yeni konular

Geri
Üst