Flash player yükleme sorunun çözümü

flash player için bu kadar uğraşmamak için, google amcaya aratırsanız flash player offline installer diye, bu dosyayı versiyonun güncelliğini( en son versiyonlardan biri olduğunu) kontrol edip indirin ve kurun hepsi bu.

Flash player sanırım artık yerini başkaca çözümlere bırakacak gibi yoksa bu kadar sık güncelleme muhabbeti çıkmazdı.
 
benim bilgisayarda animasyonları qoremıyorum nedendir acaba. flash playerda yuklenmıyor...D
 
reset at pc ne bi oyle dene
 
son zamanlarda internet üzerinden film izlerken videoların çok yavaş hareket etmesi veyahut açılmaması sorunuyla karşılaşmaktaydım. Sinir bozucu bir durum. Adobe flash player programının güncellemesi aktif değilmiş güncelleme yaptım yine sorun devam ettim. Programı tamamen bilgisayarımdan kaldırdım ve yeni son sürümünü indirdim sonrasında firefox hızlandırma ayarlarını ve beraberinde firefox turbo eklentisi yükledim. Ama yükleme yapmadan önce adobe flash player güncellemeden önce açılmayan videoları tekrar güncelledikten sonra açmayı denedim sorun çözüldü
 
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bilgisayarımdaki var olan adobe programı, muhtemelen cleaner programı ile yanlışlıkla silinmiş. Yenisini yüklemeye çalışıyorum ancak daha yeni sürümü zaten yüklü diyerek yüklemiyor. Her yerden sildim tekrar yüklemeye çalıştım hatta en son versiyonu da yüklemeye çalıştıysam da bir türlü yükleyemedim. Her seferinde daha yeni sürümü zaten yüklü uyarısı geliyor. Ne yapmam gerekir fikri olan varsa çok sevineceğim. Değerli görüşleriniz için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
 
Registry kayıtlarından temizemelisin artık dosyalar kalmıştır. Veya registry deki kayıtlara da erişebilen programlar ile. Registry de yaptığın bir hata bilg,sayarının açılmamasına sebep olur geri dönülmez!
 
flash player olmazsa olmaz cidden gerek netden oyun oynarken , film izlerken her zaman işime yarıyor ve sizlerinde öye
indir47-300x115.jpg
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,836
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst