Flash player yükleme sorunun çözümü

ayhani

Üye
Katılım
19 Ocak 2007
Mesajlar
186
Puanları
6
Yaş
39
Flash player yükleme sorunu(www.adobe.com/go/tn_19166).
Merhaba internet explorerda flash animasyonları göremiyor ve flash player yüklemenize rağmen dosyaları göremiyor veya flash player’ı yüklemeye çalışırken flash playerı yükleme hatası veren www.adobe.com/go/tn_19166 sayfasını ziyaret etmenizi sağlayan bir hata alıyorsanız aşağıdaki işlemeleri gerçekleştirerek flash playeri sorunsuz yükleyebilirsiniz.

Arkadaşlar benim bilgisayarda flash animasyonları göremiyordum flash playeri yükleyemiyordum ne yaptıysam olmamıştı. Fakat azmettim sorunu çözdüm. Bu çok önemli bilgi hiçbir yerde Türkçe yok. Onun için sizlerle paylaşmak istedim.

Flash player yükleyemiyor ve www.adobe.com/go/tn_19166 gitmenizi söyleyen ingilizce bir hata mesajı alıyorsanız aşağıdaki işlemleri yapınız.

1-Aşağıdaki adreste bulunan unistal_flash_player.exe dosyasını indirip çalıştırarak mevcut flash plyer dosyalarını kaldırınız.Bu işlemden sonra bilgisayarınızı tekrar başlatmanızı tavsiye ederim.
http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=tn_14157&sliceId=2

2-Aşağıdaki adresten SubInACL isimli dosyayı indirip kurunuz.SunInACL dosyası kendini C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools\. Klasörüne kopyalayacaktır.(Windowsunuz D:’ye kurulmuş ise D:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools)

http://www.microsoft.com/downloads/...56-d8fe-4a91-93cf-ed6985e3927b&displaylang=en

3-Aşağıdaki adreste bulunan Reset_minimal.zip dosyasını indirip açarak, SubInACL’yi kurduğunuz C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools klasörüne kopyalayınız.
http://www.adobe.com/support/flashplayer/ts/documents/fb1634cb/reset_minimal.zip

4- reset_minimal.cmd. dosyasını çift tıklatarak çalıştırınız. Bu dosya registerdaki hatalı flash player ayarlarını temizler.

5-Sistemi tekrar başlatın(aslında buna gerek yok ama sistemi yeniden başlatmak her zaman iyidir). Ve geldi son aşamaya http://kb.adobe.com/go/getflashplayer adresinden flash playeri sorunsuzca yükleyin.

6-Eğer flash player herhangi bir Acitve-x sorunundan dolayı yüklenmezse aşağıdaki adresteki zipli dosyayı indirip açtıktan sonra. Açtığınız dosyayı çift tıklatarak flash playeri kurabilirsiniz.
http://www.adobe.com/support/flashplayer/ts/documents/tn_19166/Install_Flash_Player_9_ActiveX.zip
 
ben yapamadım işletim sistemim vist premıum sistem yonetıcısı SunInACL dosyasını yuklemeyi ilkerine aykırı gorduğu için yuklemıyor işin içinden cıkamıyorum önceden you tubede bazı videoları izlerken şimdi hiç birini izleyemıyorum yardımlarınızı beklerım benım bılgılerım bı konuda bıttı tıkandım
 
Amman dikkat.
Bu aralar , tıkladığınız bazı sayfalar da flash ın yenisini yükle uyarıları çıkıyor, ve bildiğimiz yükleme pencereciği çıkıyor.Tıkladığınızda inen program özellikle facebook şifre ve listelerine yönelik.
Listenizdekiler sizden mesaj almış gibi yaptıklarında ...
Bu açığa kasper yama çıkardı, diğerlerini bilmiyorum.
 
musallim ' Alıntı:
Amman dikkat.
Bu aralar , tıkladığınız bazı sayfalar da flash ın yenisini yükle uyarıları çıkıyor, ve bildiğimiz yükleme pencereciği çıkıyor.Tıkladığınızda inen program özellikle facebook şifre ve listelerine yönelik.
Listenizdekiler sizden mesaj almış gibi yaptıklarında ...
Bu açığa kasper yama çıkardı, diğerlerini bilmiyorum.

Hocam konuyla ne alakası var. Verilen linkler Adobe microsoft gibi resmi siteler. Burada çok önemli bir bilgiyi paylaşıyoruz. Siz linkleri kontrol etmeden beni zan altında bırakan alakasız bir mesaj yazıyorsunuz.
 
Linklerinizden söz eden bir cümle yok.
Sık görülen bir hatanın çözümünü yazmışsınız.
Bu hatayı bilen art niyetliler ilk cümlenizdeki hatayı gösteren mesajı taklit ediyorlar.
Adobe ve microsoft gibi siteler en çok taklit edilen sayfalardır.Kaydırma çubuğuna bile link eklenebiliyor.
Bunu belirtmek , sizin linkleriniz de tehlike var anlamına gelmiyor.
Oluşan hata ve çözümü için yapılması gerekenler ile art niyetli çözümlerin arasındaki benzerliğe rağmen konu ilişkisini çözemiyor iseniz bir yöneticiye mesaj atın , siliversin , üzerinden zaman geçince edit imkanı yok.
 
kardes ayni sorunu bendede veriyor ben windows nt 4.0 kullanicisiyim yaklasik 1 aydir bu sorunu yasiyorum senin dedigin herseyi uyguladim ancak en son hatalari silen minimal exe dosyasini dedigin yere kopyaladim ancak cift tikladigimda hata veriyor bu konuda yardim edebilirsen sevinirim
simdiden tesekkurler...
 
Abi flaşh player nedir


Web sayfalarında ki *.flv ve *.swf* uzantılı medyaları görüntüleme aracı. İnternetteki etkileşimli animasyonlar vb. olayları çalıştırmak için adobe tarafından yazılmış yazılımdır. Flash ile hazırlanmış uygulamaları, animasyonları vb.. görebilmeniz için bilgisayarınızda mutlaka yüklü olması gereklidir.
 
wala birader dediklerini harfiyen uyguladım ama hala video yu açmaya çalıstıgımda bana flash player yükle diyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,545
Kullanıcılar
449,912
Son üye
mavilacivert11

Yeni konular

Geri
Üst