Faz toprak Arası 380 V (Sorun Çözlümüştür)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten sorduğuma pişman oldum yazmasaydım keşke. Tekrar yazıyorum bilsem ve nereleri kontrol etmem gerektiğini nerden nasıl sonuç alınca ne olacağını tahmin edebilsem buraya yazmazdım. Şimdi diyeceksiniz ki madem bilmiyorsun neden uğraşıyorsun bulunduğum yer imkanlar şuan buraya elektirkçi gelmesinin mümkün olmadığı biryer. Evet dün bir konteynırda elektrik olmamasına istinaden temel bağlantıları kontrol ederek (klamens gevşemesiydi sorun) hallettik ve o anlık enerji ihtiyacını karşılamış olduk. Devamını diğer bir mesaja alıntı yaparak yazacağım

Zaten faz toprak arası 380 toprak nötr arasını 220 v olarak ölçmüş olsakta bu zamana kadar herhangi bir elektirk vakası yaşanmadı sadece bu değerlerin gerçekten var olup olmadığı , var olması durumunda herhangi bir zarar verip vermeyeceğiydi merakımız. Cevap veren herekse teşekkür ediyorum sağolun sağlıcakla kalın.
Bende zahmet buyurup cevap veren tüm ustalar adına pişman oldum! Karşılıklı daha fazla pişman olmamak adına konuyu kapatalım ;)
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,194
Mesajlar
915,742
Kullanıcılar
449,969
Son üye
kdrtkn

Yeni konular

Geri
Üst