Facebook'tan iPhone ve iPad uygulaması

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,205
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Sosyal paylaşım sitesi Facebook, yeni mobil web (HTML 5) sayfasını ve iPhone, iPad ve iPod Touch ürünleri için geliştirdiği yeni uygulamasını kullanıcılara sunduğunu duyurdu.

İstanbul- Konuya ilişkin açıklamaya göre, 350 milyondan fazla aktif mobil kullanıcısı olan Facebook, yeni mobil web (HTML 5) sayfasını ve Apple'ın iOS işletim sistemi kullanan iPhone, iPad ve iPod Touch ürünleri için geliştirdiği yeni uygulamasını devreye soktu. Yeni sayfa ve uygulamalar Facebook kullanıcılarının mobil cihazlar üzerinden Facebook oyun ve uygulamalarının tümüne ulaşmalarına ve kullanmalarına da olanak tanıyor.

Facebook'un yeni mobil sayfası ve iPad'lerde de kullanılabilecek şekilde yeniden tasarlanan iOS uygulaması hem kullanıcılara hem de geliştiricilere önemli faydalar sağlıyor. Uygulamayla birlikte arayüzler; Profiller, Arkadaşlar, Fotoğraflar, Gruplar, Mesajlar, Etkinlikler ve Yer Hizmetleri gibi birçok özelliğe ulaşımı optimize edecek şekilde yeniden tasarlandı.

Yeni uygulamayla örneğin Facebook fotoğraflarını iPad;de tam ekran modunda görüntülemek ya da Airplay cihazlarıyla televizyonda Facebook fotoğraflarını veya videolarını izlemek mümkün olacak.

11 Ekim 2011

Alıntıdır.Kaynak:

Cumhuriyet Portal


 
iphone'da yeni facebook uygulamasını gördük.. gerçekten iyi olmuş...
 
Evet bende bir kaç gün önce yükledim, çok başarılı bir çalışma olmuş, pc'dekinden daha kullanışlı bir uygulama yapmışlar.
 
fena değil gerçektende
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,762
Kullanıcılar
449,978
Son üye
food_eng_1952

Yeni konular

Geri
Üst