Facebookta ki kadınların durumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yelek 87

Profesyonel Üye
Katılım
1 Tem 2011
Mesajlar
864
Puanları
306
Bir arkadaşla iddia sonuçu 1,5 ay önce facebookta tipi düzgün markalı giyinen zengin görünümlü bir çocuğun fotolarını kullanıp fake (sahte) bir hesap açtım. Tabii bir kaç lüks arabalı fotoda vardı profilde. yaşı 25 girdim , asistantlık yapan bir tıp doktoruyum vs. dedim, entel dantel paylaşımlar yaptım neyse. Yaşı 18 den 35 e kadar içlerinde evli olanlarda dahil arkadaş listemde bayanlarla muhabbet yaptım, bir kaçı dışında nerdeyse hepsiyle belden altı hatta (grup seks, lezbiyenlik, marjinal ilişkiler dahil sado-mazo) muhabbetler olmasına rağmen hepsi benle arkadaşlığı devam ettirdi. vede geçen hafta bunların arasından 23 kişiye buluşma teklif ettim 17 tanesi kabul etti, bakar mısın arkadaş 1,5 ayda 17 kişi internet üzerinden gördüğü bir adamla görüşmeyi kabul ettiler üstelik bu buluşmanın cinsel ilişkiyle bitceğini kabul edecek kadar. Hadi diyelim 17 sinden bir kaçı şaka yaptı gelmeyecek ama eminim en az 10 u gelirdi. Benim kendi hesabımda normal fotoları koyup ki tipimde kötü değildir, ekleme talebi yaptığım aynı kişiler beni kabul bile etmedi. Hatta içlerinden biriyle fake hesaptan muhabbettin dibine varırken, kendi hesabımda kıza 3. mesajta canım demişken, bana " sen kendini ne zannediyorsunda bana canım diyorsun diye terslemişti" :))

Arkadaşın iddiası bizim kadınlar marka ve zenginliğe düşkündür, zengin ve yakışıklı isen bizim namuslu görünen kadınların bir çoğunu çok rahat kandıra bilirsin demişti bende o kadar kolay değil demiştim. Niye kadınlar bu kadar paraya ve havalı şeylere kolay kanıyorlar, bide genel itibariyle bizim kadınlar söyledikleri kadar ahlaklı değiller. ki benim yakın arakadaşlarımdan birinin kız arkadaşıda benim listemde cinsel sohbetler yaptığım biriydi.

Facebookta kız arkadaşınız, eşiniz, kızınız varsa dikkatli olun, hesaplarını bir şekilde kontrol edin.
 
Maalesef böyle sosyal palaşım sitelerini böyle sapık ve ahlaksızca amaç için kullanan kadınlar olduğu gibi kendi yakın arakadaşının kız arkadaşıyla cinsel içerikli mesajlasaşan senin gibi kişlilerde var.

Sen okyonuslarda balık avlamaya bir bataklığa gitmişsin balıklara uygun yemi takmışsın ve bir çok balık tutmuşsun bu normal bir şey..

Ve bu tuttuğun lanet balığın lanet etini diğer okyonustaki balıklarla aynı değerde tutuyorsun..

Unutma her ortamın bir insanı vardır.Yukarıda örnekle bağdaştıracak sak her balığın bir yaşama alanı vardır..

Son olarak en yakın arkadaşının ız arkadaşı ile cinsel içerikli yazışan biri nasılda burdaki insanlara dikkatli olun eşinizin dostunuzun facebook unu kontrol eder diyebilirki? sizi şiddetle kınıyorum.
 
Sen geç bunları yakın arkadaşımın durumdan haberi vardı, facebookun ve diğer siteler zaten bataklık. Facebookun kurulma amaçını googleden aratın bulun. Ben bir gerçeği tespit ettim, kadınların malum zayıflıklarının çok güzel örneğiydi bu. He erekekler terbiyesiz ahlaksız diyen kadınnların iki yüzlülüğü buydu. Yok diyenler deneyebilir benim gibi küçük dillerini yutarlar. Yani bataklığın ne kadar geniş olduğunu anlarsınız. Ben her kadın böyle demiyorum ama ama sanıldığı kadar bizim kadınlarda namus abidesi değil.
 
Böyle şeyleri deneyecek ne zamanım var nede ilgim....Sizin gibi deneyen saygıdeğer arkadaşlarımızdan duyduğumuz şeyleri kafamızda yorumluyoruz ve bir süre sonra hayatın daha önemli evrelerine adım atıyoruz..
 
Sn. Üyemiz bu yaptığınız uygulamayı her ne kadar da "Serbest Konular" başlığı altında paylaşmış olsanız da, hiçte etik olmayan bir davranıştır. Sonunda bildirdiğiniz temenniz iyi niyetli gibi görünse de yine de kişisel bilgilerin gizliliği ilkesini ihlal etmektedir.

Yani Bu konunun burada devam etmesinin formun etiğine aykırı olduğunu düşünmekteyim. Bu yüzden konu yoruma kapatılacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,292
Mesajlar
916,477
Kullanıcılar
450,119
Son üye
FurkanTurani1995

Yeni konular

Geri
Üst