excel gözükmüyor.

Katılım
4 Nis 2008
Mesajlar
419
Puanları
1
ofis 2007 kurdum, masa üzerinden sağ tıklayıp, yeni sekmesinde ofis 2007 ile alakalı herşey var excel yok.

Bazı programlardan ötürü pc de widows 7 hem 32bit, hem 64 bit kurulu.
Harici diskten aynı dosyadan ofis 2007 yi iki işletim sisteminede kurdum, 64 bitlik bölümde sorun yok, 32 bitlik bölümde Word felan her şey var excel yok.

defalarca kaldırdım yükledim sonuç değişmedi. Yüklerken seçenek falanda sormuyor.
excel ile hazırlanmış belgeleride excel olmadığı için açamıyor.

daha önce defalarca bir çok pc bu programı kurdum hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım,

sebebi nedir, şimdiden yardımcı olmaya çalışacak arkadaşlara teşekkür ediyorum..
saygılar..
 
Herhangi bir excel dosyasını açarken sağ klik yapıp birlikte açmayı denediğinizde excel gözükebilir. Bir de bunu deneyin. Benim başıma geldi sağ klik birlikte aç ve orada excel gözüküyordu.
 
Başlat tüm programlar ordan da micrsoft office klasörüne eriş açılan alt menüde de gözükmüyr mu? Varsa zaten excel belgelerine tıklayınca otomatik açar.
Office cd sini tekrar çalıştırdğında onar ve kaldır diye seçenek sunar, burdan excel işaretleme seçeneği var mı diye bak. Sn. Öğretmen27 dediği gibi excel dosyalarına tıklayınca mindows neyle açayım diye sorar uygun programı kendisinin bulacağı seçeneği seç.
Bunları yap bize dönüş yap, saygılarımla.
 
Class register işlemi engellenmiştir. System path environment özelliklerine eklemediyseniz sistem patika bilgisi olmadığından açamazsınız(Bilgisayarınızda kurulu olsa bile(daha önceden type ve/veya HKLM girişi yapılmadıysa)).
 
Denedim; birlikte aç dediğimde tanımlayamadığı excel belgelerini açıyor. Demekki excelde yüklü ancak masa üstünde yeni belge oluşturma menüsünde hala yok.
 
Denedim; birlikte aç dediğimde tanımlayamadığı excel belgelerini açıyor. Demekki excelde yüklü ancak masa üstünde yeni belge oluşturma menüsünde hala yok.

O zaman en kolay yöntemi Microsoft Office klasöründe excel'i bulup masaüstü kısayol oluşturmak. Ya da tanımadığı excel dosyalarını birlikte aç deyip çıkan listede excel'i seçip "bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili programı kullan" seçeneğini aktifleştirmek.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,773
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst