Atalar arasıra da olsa doğruyu soylemişler, "Söz gümüşse, sükut altındır." gibi.Kazıda birşey çıkmasından şüphelendin bence , konuya dahil olmak istemedin herhalde![]()

Atalar arasıra da olsa doğruyu soylemişler, "Söz gümüşse, sükut altındır." gibi.Kazıda birşey çıkmasından şüphelendin bence , konuya dahil olmak istemedin herhalde![]()
Ustam söylemen lazım ki bizde ona göre düzen çekelim. Malum şuan girdiğim ev eski yapılı ev. Tesisat belki 30 sene önce çekilmiştir. Sadece sigortaları büyütmüşler devam demişler. Siz yardım etmeyeceksiniz de kim yardım edecek bu garibe. @arkaplanNe desem boş kararına vardım.![]()
Bu konularda sayın @arkaplan yetkindir. Yardımcı olacaktır.Ustam söylemen lazım ki bizde ona göre düzen çekelim. Malum şuan girdiğim ev eski yapılı ev. Tesisat belki 30 sene önce çekilmiştir. Sadece sigortaları büyütmüşler devam demişler. Siz yardım etmeyeceksiniz de kim yardım edecek bu garibe. @arkaplan
Hocam anlaşılan bavul topluyorsunBu konularda sayın @arkaplan yetkindir. Yardımcı olacaktır.

1.5 mm2 kesit kablo 10A B tipi siğorta .
2.5mm2 kesit kablo 16A B tipi siğorta .
6000KA
Takılması .
Siğorta linye ve siğorta fazlalaştırma .
Kaçak akım koruma rölesi A tipi 40A 30mA .
Nötr yönü durumu göre bağlantısı .
12 li siğorta kutusu veya daha 18 li ( + zil trafosu )
10A Siğorta için toplam 2200 watt ürün cihaz kullanımı .
16A Siğorta için toplam 3500 watt ürün cihaz kullanımı .
Topraklama ölçümü yapılması .
Arkadaşların yorumlarını beklemeniz .
Elektrikciye danışılması ve tarafından montajı .
Kolay Gelsin Sağlıcakla .
Foto şema bilinçlendirme amacı için verilmiştir .
Her türlü sorumluluk kabul edilmez .
Ekli dosyayı görüntüle 119993
Anladım bende ups ve çamaşır makinesi,buzdolabı hattına düşünmüştüm o zaman ona da B takayım.Motor gibi cihazlar için C sınıfı önerilir, özellikle sanayide. Çünkü açma akımı B sınıfının iki katı kadardır. Siz B sınıfından şaşmayın!![]()