Ets3 ve voyager knx hk.

unutulmaz

Üye
Katılım
19 Eki 2008
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar,
Öncelikle herkese sağlıklı ve mutlu yaşamlar dileğimle beraber bu aydınlat otomasyonu için kullnamış olduğumuz voyager Knx arayüz tabanlı bir program mevcuttur. fakat burada bazı linyelerin kanalların kaybolduğunu gözlemliyorum. ve pc ye araştırma yaptığımda ets 3 ile yapıldığını fark ettim. ama şuanda kendi bilgisayrımda ets5 yüklü ve ets 3 ile farklı bir arayüz olmasına bağlı olarak tapoloji listesi vs. hiç yok sadece knx moduüllerin olduğu bir sayfa çıkıyor. bunun ters döngüsü olabilyormu ve ets den yapmış olduğumuz projeyi nasıl voyager sistemine entegre edebilyoruz. umarım anlatabilmişimdir. şayet anlaşılmayan durumlar var ise eklentilerle bunu pekiştirebilrim. iyi çalışmalar dilerim,
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
ETS5'de projeyi açtıktan sonra üst menüden workplace içerisinden new panel'de topoloji veya farklı taleplerinize cevap alabilirsiniz. ETS ve Voyager birbiri ile çok bağlantılı değillerdir. ETS programındaki grup adreslerini Voyager'a adapte etmeniz gerekmektedir.
Linkeki dökümanları inceleyebilirsiniz.
https://www.netxautomation.com/netx/en/support/documentations
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst