Eplan P8 klemens planı sorunu

CEVDET ÇALIK

Profesyonel Üye
Katılım
30 Ara 2009
Mesajlar
1,036
Puanları
481
Yaş
53
Arkadaşlar,

Eplan P8 de klemens planı alıyorum. Fakat aşağıda görüldüğü gibi klemensler sıralı gitmiyor. Bu durumu nasıl çözebilirim?

upload_2016-8-31_17-46-59.png
 
Merhaba,

Bu işlemi iki şekilde yapabilirsiniz, birincisi form alırken sorting(sıralama) özelliğini kullanabilirsiniz. "Terminal / Pin designation" 'a göre sırala derseniz muhtemelen çözülür.

Diğer yöntem ise form lama yapmadan önce veya yaptıktan sonra
Project Data -> Terminal strip -> Navigator den kendi klemens grubunuzu bulup, sağ tıklayınız. Sort Terminal Strip den neye göre sıralayacağınızı seçin. ardından tekrar formu günceller seniz düzelir.(Sizin durumunuza numeric 'e göre sıralayabilirsiniz.)

İyi Çalışmalar.
 
Sayın ensarkirli,

Söyelediklerinizi yaptım.''Project Data -> Terminal strip -> Navigator den kendi klemens grubunuzu bulup, sağ tıklayınız. Sort Terminal Strip den neye göre sıralayacağınızı seçin.''

Fakat düzelmedi. Güncelle derken Redraw tuşundan mı bahsediyorsunuz?
 
Merhaba,

Sayfanızı seçip "Utilities -> Report -> Update" yaparsanız güncellemesi lazım. Yada klemensler doğru sıraya geldikten sonra tekrar raporlama işlemi yaparsanız da olması gerekir.
Redraw ne bilemedim açıkçası.
 
Arkadaşalar,

İlginç fakat,'Project Data -> Terminal strip -> Navigator den kendi klemens grubunuzu bulup, sağ tıklayınız. Delete sorting seçtiğimde bütün klemensler düzgün olarak sıralandı.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,903
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst