Eplan eğitim videoları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Halil_A
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Halil_A

Üye
Merhabalar yaklaşık 2 yıldır eplan ile kullanıyorum. İleri düzey eplan kullanım videoları konusunda kaynak eksikliği yaşıyorum. Programın bütün özelliklerini bilmek uygulamak istiyorum. İleridüzey eplan eğitim videolarına nereden ulaşabilirim.

youtubede tabi ki videolar var fakat benim asıl demek istediğim eplan eğitmenlerinin videoları

Merhaba,
Yaklaşık olarak 19 yıldır Eplan eğitimi veriyorum. Udemy gibi platformlarda eğitim veren kişiler benden ders alan ya da öğrencilerim. İleri düzey ile çok alakası yok aslında. Yeni başlayan için uygun ama. Eplan'da teknik müdür olarak çalıştım bu konuda adımlar atıyorum, eksikliğin farkındayım.

Merhaba,
Yaklaşık olarak 19 yıldır Eplan eğitimi veriyorum. Udemy gibi platformlarda eğitim veren kişiler benden ders alan ya da öğrencilerim. İleri düzey ile çok alakası yok aslında. Yeni başlayan için uygun ama. Eplan'da teknik müdür olarak çalıştım bu konuda adımlar atıyorum, eksikliğin farkındayım.
Dinçer Bey, udemy gibi platrformlarda bulunan videoları staja başladığımda izlemiştim. Başlangıç olarak ideal diyebilirim fakat işin içine azıcıkta olsa girdiğinde aslında yetersiz olduğunu düşünüyorum. Öğrenci iken Eplan şirketinin öğrencilere yönelik kursuna da katılıp sertifikamı aldım. Dediğim gibi işin içine girince yetersiz eğitimler olduğunu gördüm (başlangıç için ideal). Bahsettiğim eğitim içeriği 8 günlük eplan eğitimi düzeyinde bir eğitim videosu metaryali. Şuan ki tecrübemle eplanı iyi kullandığımı düşünüyorum fakat programın bize sunduğu çoğu şeyi kullanamadığımın farkındayım. Bu açığımı kapatmak istiyorum. Bu yüzden bu konuda çalışmalarınız var ise bizi bilgilendirmenizi rica ediyorum. Bu konuda bir yardımım dokunursa da yardım etmeye hazır olduğumu bildirmek isterim.

merhabalar arkadaşlar. bende eplan education 2026 sürümünü yeni öğrenmeye başladım ve udemy üzerinden eğitim alıyorum. Ancak karşılaştığım bir problem var umarım yardımcı olabilirsiniz. Step dosya uzantılı dosyaları eplan içe aktarma işlemini gerçekleştirirken hata veriyor her seferinde. Acaba bilgisi olan var mı bu konu ile ilgili ?

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,233
Son üye
JacobRice

Yeni konular

Geri