Endeks takibi olmadan ayrıştırabilmek zor mevzuyu. Abonelik AG mi?Sayaç işletmeden yaklaşık 150m uzakta.. Kompanzasyon akım trafosu bina içerisinde, acaba kapasitif basmasına etkisi olur mu?AG ve kısa mesafe, Enduktıf etki beklenir ama yine de sesli düşünmek istedim![]()
Yukarıda faturayı ekledım üstat.. AGEndeks takibi olmadan ayrıştırabilmek zor mevzuyu. Abonelik AG mi?
AG hattın kapasitif etki göstermesi işi biraz yalan , zaten mesafe de yok çok uzun . Bu kapasitif endeks şişmesinin günün tamamına yayılan bir etki mi yoksa günün belirli saatlerine yayılan münhasır bir durum mu olduğunu önce ayırmak lazım .Yukarıda faturayı ekledım üstat.. AG
Kötü sayaçları sen affetsen ben affetmem mi diyorsunYakın zamanda sayaç değişimi olmuş mu?
Şöyle bir mevzu var:
Konu içindeki mesaj 'Tuhaf bir kapasitif ceza' https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/tuhaf-bir-kapasitif-ceza.152051/post-1004395
Aradan iki yıl geçmesine ve sayacın sıkıntılı olduğunu bilmelerine rağmen hala aynı sayacı takmış olabilirler mi diye merak ediyorum sadece.Kötü sayaçları sen affetsen ben affetmem mi diyorsun![]()