EMF ve GPS kesici Jammer istiyorum

Katılım
5 Eki 2017
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
29
EMF ve Gps i tamamen kaldıracak jammer istiyorum (ayrı olarak ultraviyole, ışık demetleri ışık tayfı kesici. ) yapabilen iletişime geçebilir detayları görüşürüz.fiyat felan teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Bu yasal mı daha önce bunu araştırın bence. GPS Jammer kullanmak bildiğim kadarı ile belirli kurumların yetkisinde.Kişisel kullanıma açık değil.

Yasal zeminini iyice araştırmadan bu işe girmeyin.
 
GPS sinyali, dünyadaki GPS alıcılara ulaştığında çok çok zayıftır. O frekansta bir RF verici cihazı çalıştırırsanız yakındaki GPS alıcılar artık gerçek GPS sinyalini göremez ve sizin vericinin sinyaliyle boğulur.

Yalnız etkili olması için tam olarak GPS frekansında yayın yapmalısınız. Kıytırık bir osilatör kullanırsanız, o osilatör, frekans bandında sağa sola gezinip durur ve ara ara GPS alıcıları çalışır.

Ama bunun yasal zeminini de araştırın. Telsiz kanununa muhalefetin cezaları çok ağırdır.
 
peki emf kesilse sıkıntı olurmu elektromanyetik dalgalar radyasyon tüm dalgaları kessek kaç tlye mal olur ben bu işten anlamam anlayan arkadaşlar varsa dönüş bekliyorum.

http://www.kurumsalguvenlik.org/sinyal-kesici-jammer.html
şunun gibi birşey arıyorum ve ek olarak rf jammer lazım arkadaşlar.yasal olarak istiyorum bunları tabi altını çizelim.
 
Son düzenleme:
elektromanyetik yalıtım yaparsan gps ve telefon çalışmaz. ancak ortam dinlemesi yinede yapılabilir. Telefonu arayanlara ulaşılamıyor diye cevap verilir. fiyatı linkte 77 tl.

Ortam dinlemesini engellemek için ya pili çıkaracaksınız yada telefonu ses geçirmez bir kutunun içine koyacaksınız.
Jammer tavsiye etmem yakındaki telefon ve telsiz haberleşmeside bozulur.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam özel istiyorum ben yapabilen yokmu koskoca forumda ben anlamıyorum bu işlerden bir anlayan yokmu parasıyla kardeşim güvenilir ve kaliteli yapın ürünü yeterli başka birşey istemiyorum.Hocam dinleniyorum onu engellemek amacım başka bir nedenim yok zevk için almıyorum.Telegram ile dinleniyorum sadece amacım bunu çözmek kimden izin almalıyım kimlere başvurmalıyım bunu öğreneyim bilen varsa.Psikiyatrik hasta sanılıp ilaç yüklediler bana benim gibi bir sürü insan var ozelburoistihbarat.com sitesinin grubunda yöneticiside ERKUT ERSOY istihbarat uzmanı görüşebilirsiniz bu konuyu nereye başvurmam lazım cevap bekliyorum.
 
Yani akıllı telefonunuz ile sizin izniniz olmadan dinlendiğinizi düşünüyorsunuz. Bunu çözmenin tek garanti yolu cep telefonunun pilini çıkarmak. Yoksa pil takili ve şarjlı ise, siz istediğiniz kadar antivirüs yazılımı koyun, firewall çalıştırın, konuşmayı şifreleyin, hatta cihazı off yapın fark etmez, eğer sizin saklamaya çalıştığınız sırrınız yeterince kritik ise, o telefonla sizi dinlerler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,255
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst