EMF ve GPS kesici Jammer istiyorum

hocam telegramı bir araştırın olurmu dalgalarla(ses,ışık,uv dalgaları vs) dinleniyorum.Mk ultra yöntemi araştırırsanız bulabilirsiniz teşekkür ederim.
 
Bu çağda her an her yerde dinleniyor olma fikrine kendinizi alıştırmanız, ve bununla barışık olmanız lazım. Yoksa akıl sağlığından olursunuz, benden söylemesi :)
 
Bu çağda her an her yerde dinleniyor olma fikrine kendinizi alıştırmanız, ve bununla barışık olmanız lazım. Yoksa akıl sağlığından olursunuz, benden söylemesi :)
bu forum elektronik üzerine ama kimse yardım etmiyor parayla yaptıracağım kardeşim gelin.
Merak etmeyin kimse aklını kaybetmedi kaybetmeyecek hocam.Dünya üzerinde ispatlanmamış ama varolan bir teknoloji mk ultra projesi belgeleri var çünkü bilmem anlatabildimmi gruba alalım size orda istihbarat uzmanı arkadaş var ona bir sorun bakın ne cevaplar verecek size.Bunu kısa zamanda çözmeyi hedefliyorum.

aç Metallicayı spotify'dan 7/24 çalsın dozunu ayarladın mı kimse dinleyemez seni...
kardeşim jammer yaptırıcam ya yapan yokmu saçma saçma cevaplar veriyorsunuz siz inanmayın ben saçmalıyorum size göre sanırım.Unutma birşeyin üzerine gitmezsen o sorunu problemi çözemezsin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
bu forum elektronik üzerine ama kimse yardım etmiyor parayla yaptıracağım kardeşim gelin.
Merak etmeyin kimse aklını kaybetmedi kaybetmeyecek hocam.Dünya üzerinde ispatlanmamış ama varolan bir teknoloji mk ultra projesi belgeleri var çünkü bilmem anlatabildimmi gruba alalım size orda istihbarat uzmanı arkadaş var ona bir sorun bakın ne cevaplar verecek size.Bunu kısa zamanda çözmeyi hedefliyorum.

Tamam çöz abicim. Biz de burada cahilliğimizle kalalım :)

Yalnız bu arada şunu da değerlendirmekte fayda var. Anladığım kadarıyla bu dediğiniz şey bir CIA projesi. Yani CIA sağda solda darbe yapma, yönetim değiştirme işini bırakmış, insanlığın yararına bir iş mi yapıyor acaba? Yoksa CIA "benimle kimse başedemez, sizin beyninizin içinde olanı dahi bilirim" şeklinde bir gözdağı mı veriyor bu projeyı ısıtıp ısıtıp piyasaya sürerek? Yoksa bende çok fazla komplo teorisi saplantısı mı var? :confused:
 
Bu teknoloji yaşamadığınız için bilmiyorsunuz diyorum size bu yeter sanırım.Gruba gelin alalım sizi gruba birde orda konuşun hocam.İstihbarat uzmanı açıklayınca inanırsın bana inanmıyorsan problem yok.Whatsapp grubuna gelmek istiyorsanız telefon numaranızı bırakın özelden bana.Hem o dediğiniz problemi kökünden çözme yolunda uğraş veriyorum ben bilmem anlatabildimmi? Yani size göre benim gibi bir enayi bulunamaz değilmi?Nasıl bir forum burası arkadaş bir tanede bu işi ben yaparım diyen çıkmazmı ya çokmu zor bu istediğim şeyleri yapmak.Herkes alanında ilerliyor yanlış yerdemi arıyorum çözümü yardım edeceğinize alay ediyorsunuz kardeşim yazık valla.Dediğim teknolojileri araştırıp okuyun neler çıkıyor ortaya bakın.Ne tehlikeler bekliyor bizi kimler ne yapıp ediyor görün.Geniş çaplı araştırma yapmanızı istiyorum.Sonrada gelin aynı dilden konuşalım olurmu?Belkide deli dediğiniz insanlardan bazıları deli değilmiş onu savunacaksınız bu teknolojiyi görünce kavrayınca bu kanıya varacaksınız hadi görelim bakalım.Cevap bekliyorum.
İnsanlığı kurtaramasamda kendimi kurtaracağım bu kötü düşünceyle dinleyen insanlardan.
 
Hocam ne işle iştigal ediyosunuz yada dinlenmeye değecek ne iş yapıyorsunuz merak ettim?

Sizin açınızdan dinlenme nasıl bir olgu ise genel itibarı ile paranoyada o derece gerçektir.

Tabi özel olarak dinleme meselesi sizin boyunuzu aşar.Zira ABD gibi bir devletin imkanları sizi beni çok aşıyor.düne kadar internete bağlı olmayan bilgisayarlar izlenemez dinlenemez diye bilinirken Snowden elindeki verileri açıklayınca işin hiçte öyle olmadığı görüldü.

Kritik iş yapmıyor teknoloji üretmiyorsanız bırakın dinlesinler zaten.Ne elde edeceklerse?
 

Mk ultra ile dinleme yapılmaz, sizin kafanızda 2. bir kişilik oluşturulup oraya başka bir insan yerleştirilir; sonra da anahtar kelime ile bu ajan aktif edilip programlanan eylemi gerçekleştirilmesi beklenir..

Yani sizi mk ultra ile dinlediklerini söylüyorsanız bu şuna benziyor; şiir aracılığı ile çiçekleri sulamaya.

Biraz konular karışmış sanırım, mk ultra ajanları öyle 18 yaşını bitirmiş, askerliğini yapmış tercihen Tc vatandaşı yada Uganda muc cumhuriyeti vatandaşı olmalı falan gibi vasıflar ile aranmaz. Bu projenin elemanları (yada kurbanları diyelim) 4 yaşından önce şiddetli bir travma-taciz-istenmeyen bir olay yaşatılmış ve yaşamış olan insanlardan seçilmekteymiş. Bu sebeple beynin içerisinde, bilincin görmek veya hatırlamak istemediği bir oda oluşturulup bütün bu kötü olayların anıları ve yaratılmak istenen 2. kişilik o odaya hapsedilmekteymiş. Zaman ile bu odanın içinde başkaları tarafından geliştirilen kişilik ve bununla ilintilendirilen travmalar kontrollü olarak açığa çıkartılıp, kişinin verilen emirleri yerine getirip getirmediği test edilirmiş. Bu yöntemler arasında da Lsd verip işkence yapmak en etkili yöntemlerden biriymiş (bad trip bilirdik bu daha da fenasıymış off).

Genelde Mk-U ajanları çoğunlukla potansiyel değil de sonradan programlanan bir şizofreni ile programlanırlar.

Herşeyi boşverin ben size altın kuralı söyleyeyim. Elektriğin olmadığı bir hayat kurun, primitif bir teknoloji ile hayatınıza devam edin.

Çünkü burada yazdığınız mesajları da görüp, size özel mesaj ile "ben yaparım sana güzellik 120 tl den veririm abi" diyerek, jammer kılığında çok daha etkili bir dinleme cihazı satabilirler. Bu yazdıklarınızı mutlaka okuyorlardır, hatta evinize aldığınız akıllı televizyon, yan komşunuz, cep telefonunuz, doğalgaz Kombinizin içine bile dinleyici takıp dinleyebilirler, adamlar siz evde yokken sizin eve girip lambanıza bile dinleyici takabilirler. Evin anahtarı da vardır onlarda hatta bütün kilit üreticileri de o dinleyen adamlara aittir, her istedikleri evi dinleyebilmek için. Hatta bütün bilgisayarları ve işletim sistemlerini onlar üretiyolardır, hem para kazanıyor hem de dinliyorlardır. Hatta herkesin cnc makinesine gizli göz koymuşlardır ve bu şekilde illegal ne üretilirse enselemek için, hatta bu adamlar devlete sızmışlardır ve telekominikasyona ait ne varsa satıp bunu da resmileştirip vatandaşlarını da Kanun hükmünde kararlar ile kafalarına göre susturmuşlardır.

Şimdi siz şuna cevap verin, bu oyunu zaten bir elektronik alet alarak kaybettiniz;

Saklayacağınız ve bu kadar önemli olan şey nedir?

Benim en önemli şeylerim kağıt üzerinde saklı, bununla tek kullandığım hesap makinesi. Kaldı ki en değerli sahip olduklarım: Ailem, yaşama sevincim, Türklüğüm ve bir iki tane de Gitar projesi (-ki bu gitar zımbırtıları öyle dinlenecek kadar ehemmiyetli şeyler de değil).

Dipçe: Günahları olanın tanrıları vardır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam mk ultrada algıların değiştirildiğini vücudunuzda yanmalar meydana geldiğini felan biliyormuydunuz?İstihbaratın grubunda birçok kişi var bunu yaşayan onlara yardım etsek kötümü olur sizce?
 
Yüzlerce Milyar dolarlık bütçesi ile devlet koruyup kollayamazken, % 70i ay sonunu zor getiren insanlar ne yapabilir? Hadi onu da geçtim, eğer koca istihbarat (haber alma) nın istikbali kaderi benim çabalarıma kaldıysa, o istihbarat zaten bitmiştir.

Zaten istihbarat feysbuk ve forumlarda yardım istiyordu dimi..

Gerçek dünyaya dönelim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,254
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst