EM223 Modül

edremit

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
12 Eki 2006
Mesajlar
719
Puanları
506
Yaş
54
Çin Malı bir makinede EM 223 Modül çıkış vermiyor role arızalı. Daha önce röleleri değiştirmiştim artık ellenecek hali kalmadı modül değişmesi gerekiyor.

Çin malı olduğu için Modül üstünde EM223CN yazıyor. 16Dİ / 16DO Tam kodu 223-1PL22-0XAB Türkiye de bulunanların kodu 223-1PL22-0XA0 yani son harfi farklı. Acaba birbirine uyum sağlar mı ? ÇİN MALI olunca kararsız kaldım. Tecrübesi olan arkadaş var mı? Ya da son harfi B olan modülden gören bilen satan var mı? Çıkma da olur.

Ana Modül CPU 222CN şifreli programı alamıyorsunuz. Zaten ne olduğu malum fazla oynamaya gelmez. Son harfi B olanlar Çin de satışta ancak 45 günden önce gelmiyor.

Yardımcı olacak varsa sevinirim.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
benim tahminim siemens in çakması onlar ve siemens modulleri sanırım olmaz bu sadece tahmin , denersen sonucu burada paylaşırsan hocam memnun oluruz
 
merhaba.hocam benim bildiğim sonu cn olanlar sadece çine has ürünler.ve hatta bunların çin dışındaki ülkelere satılmasıda yasak.programı bile çince.daha önce sitede buna benzer sorunlar vardı.onlar cpu yu ve programı yenilemek zorunda kalmıştı
 
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Çin amalı olduğu için ben de olmayacağını tahmin etmiştim. Arızalı olan 1 adet rölenin sinyal ışığından yararlanarak makineyi çalışır hale getirdim bu nedenle rahattım.

Forma mesajı yazdığımın ertesi günü aklıma PLC merkezi geldi. Daha önce yardımcı olmuşlardı. Elinizde ... kod lu ürün var mı? diye mail attım. Satıştan bir Hanım ardı son harfin B mi yoksa 8 mi olduğunu tekrar kontrol etmemi söyledi. Ellerinde 8 varmış. Tekrar baktım son harf 8 modül dün akşam gelmiş bugün sabah taktım. Gayet güzel çalışıyor.
 
programlama dilini çinceye çevirin sanırım probleminiz çözülür upload ve download yapabilirsiniz
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
128,245
Mesajlar
916,145
Kullanıcılar
450,052
Son üye
Fatihkaya00

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst