Arkadaşlar öncelikle ilan artık güncel değil. Siz buraya iş aramaya değil geyik yapmaya gelmişsiniz. Eğer iş arıyorsanız İlanda açık aramak yerine ilanda ki özelliklere haiz olup olmadığınızı düşünmeniz gerekirdi. İster 4 yıllık alırım ister 2 yıllık. 4 yıllık marmara TEF mezunlarını da bünyemizde istihtam ediyoruz.Her 4 yıllık mezunu mühendis sanmayın lütfen. 4 yıllık çalışanlara ayrıca kosgeb desteği de alabiliyoruz. Siz ilanda açık arayıp geyik yapacağınıza gidip biraz kendinizi geliştirecek uğraşlar edinin.
Gizlilik konusunda da bir açıklama yapalım. Malesef sektörel olarak personel bulmamız çok zorlaştı. Yenibir, Secret vb sitelerden de olumlu geri dönüş alamıyoruz. Burada ki arkadaşların kendini geliştirmeye açık arkadaşlar olabileceği düşüncesiyle buraya da ilan verildi. ( Yanılmışız bu konuda) . Kurumsal firmalar ile hem yurt dışı hem yurt içi çalışıyoruz. Bu vesile ile firmamızın adını da forum sitelerinde eleman arayan bir firma olarak lanse etmek istemedik. İyi çalışmalar,

sadece buna gülünür kusura bakma ama bende buraya iş ilanı verdim ve bir arkadaş burdan işe başladı yeni mezun bir mühendis arkadaşımız şuan çalışıyor ilanı adam gibi verirsen kimse dalga geçmez.
neden benle dalga geçmedilerde senle geçtiler!!!!

ayrıca mükemmel bir firmayız diyorsunuz ama eleman sıkıntımız var diyorsunuz kusura bakmayın ama bunu burda kimse yemez zaten .
ayrıca aralık ayında işyerime ayrılacagımı bildirdim işyerim beni bırakmamak için hem maaşıma hatırı sayılır zam yaptı .

şimdi nasıl olacak?
 
İyi çalışmalar, güle güle..
 
Aldığınız zam ne alaka. Ne anlatıyorsunuz siz. Bana ne sizin işe aldırdığınız mühendisten veya mükemmel bir firma olduğumu nerede yazmışım. Kim neyi yiyecek. Polemik arıyorsanız gidin başkası ile yapın polemiğinizi.
 
pff
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,250
Mesajlar
916,199
Kullanıcılar
450,065
Son üye
4r4wn

Yeni konular

Geri
Üst