Sn. beyzade88,

Arşivimde "3000 solved problems in Electric Circuit" Schaum's yayını maalesef yok

S.P.Bali'nin "2000 solved problems in digital electronic" adlı kitabını da aradım ama maalesef bulamadım. Ancak kitaptan beklentinizi yazarsanız, elimdeki Digital Electronics içerikli kitaplardan bir tanesini upload edebilirim veya daha iyisini bulmaya çalışırım.

Saygılar
 
ben de Schaum serisi electric circuit var tesekkur ederım. bana cozumlu olanı gereklıydı ama yoksa da tesekkur ederım...
 
merhabalar hocam genel olarak çok güzel bir site dizayn ettiğiniz için ve takip ettiğim kadarıyla üyelere en kısa zamanda cevaplar ulaştırdığınız için teşekkür ederim.Benim isteğim şu ; Yüksek gerilim sistemlerinde kullanılan bütün alet edavat,techizatlarla ilgili teknik bilgi ve katolog bilgisi arıyorum forumu inceledim ama bana uygun bir döküman bulamadım Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Başlıklar:
YÜKSEK GERİLİM ŞALT TEÇHİZATLARI
KORUMA SİSTEMLERİ
KUMANDA VE MANEVRALAR
ELEKTRİK ÖLÇME
ÖLÇÜ TRANSFORMATÖRLERİ
T.M. İŞLETME TEKNİSYENİ BİLGİ - BECERİLER
YÜKSEK GERİLİM TEÇHİZATLARI VE TEST UYGULAMALARI
Şebeke İŞLETME HAT BAKIM BİLGİ - BECERİ
ŞEBEKE İŞLETME TRAFO BAKIM BİLGİ - BECERİ
 
Sn. ozgurhisir,

Normal bir üye olarak, ben size teşekkür ederim. Ben de zamanında çok yardım ve destek aldığım için elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Sizin de teşekkür ettiğiniz gibi, ben de sitemizi destekleyen tüm üyelere ve yöneticilere tekrar tekrar teşekkür ederim.. :)

Ben elektroniğin alanları ile ilgilendiğim için elektrik ile ilgili elimde döküman mevcut değil. Ancak emin olabilirsiniz ki en kısa zamanda sizin isteğinizi cevaplayacak üyelerimiz çıkacaktır.

Saygılar
 
Sn. ozgurhisir

* Adı geçen konular ilgili dökümanlar Yüksek Gerilim bölümünde mevcuttur.
 
Arkadaşlar merhaba.
Elektromanyetikte bir konum var. Bir türlü bulamadım. Bu konuda bilgisi olan veya elinde kaynak olan varsa ve de yardımcı olursa çok sevinirim.

KONU:
Elektromanyetikte loss tangent (kayıp tanjant) nedir? Önemi nedir?
 
Sn. elektro,

Konuyu bitirme ödevi olarak mı aldınız yoksa dönem dersinde araştırma konusu olarak mı..? Yani içeriği ne kadar geniş olmalı..? Eğer bunu da belirtirseniz, size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Şimdilik Loss tangent - Wikipedia, the free encyclopedia adresine bir bakmanızda fayda var diye düşünüyorum. Eğer yeterli gelmezse lütfen bildiriniz.

Saygılar
 
merhaba ya eğer elinizde varsa millman ın integrated circuits kitabı ve bunu solution kitabı varsa upload edebilirimisiniz valla salı büt var ve bu kitap cok işime yarıyacak umarım bianönce mesajımı görürsünüz şimdiden çok teşekkürler.....
 
Sn. nikpec888,

Yazarın ismini ve yayınevini tam olarak yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılar
 
Emre abi elinde Sinyal ve Sistemler Schaum Serisi kitabının Türkçesi var mı?
Teşekkür Ederim...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,755
Kullanıcılar
449,974
Son üye
umitseyhan

Yeni konular

Geri
Üst