saraclar59

Üye
Katılım
29 Ara 2008
Mesajlar
7
Puanları
1
Selam ustalar formunuzun yeni bir üyesi olup sizden birkaç e-kitap isteğim olucak yardımcı olursanız çok sevinirim.
İlk önce ben Elektronik Haberleşme Öğrencisi olduğum için elinde bana uygun E-kitaplar olanlar verebilirse bunun yanında elektronik,temel elektronik,devre analizi,ac dc gerlimler hakkında kitaplarda çok işime yarıyacaktır.Herkese şimdiden çok teşekkürler.İYİ ÇALIŞMALAR
 
Sn. saraclar59,

Öncelikle forumumuza hoş geldiniz. Ben de haberleşme mezunuyum. Elimde istemediğiniz kadar e-book var ve bunları farklı farklı konularda.. Bildiğiniz üzere bizim konu baya dallı budaklı.. :) Takdir edersiniz ki 500 e yakın kitabı buraya upload edemem. Siz bana istediklerinizi söylerseniz, ben onları upload edip linkini verebilirim.
 
hocam ilk önce cevap yazdığınız için çok teşekkürler. sizin bana yardımcı olacağını düşündüğünğüz tüm e-book ları indirceğimi bilmenizi isterim buna göre upload ederseniz sevinirim. İYİ ÇALI:ŞMALAR
 
birde e-booklar türkçe olursa daha iyi olur
 
Sn. saraclar59,

Elimde maalesef Türkçe kaynak yok denecek kadar az. Nedenini söylemeye gerek bile yok sanırım.. :)

Ben upload etmesine ederim de, en azından biraz daha spesifik hale getirirseniz daha iyi olur. Mesela Uydu Haberleşmesi gibi.. Yok ben hepsini istiyorum diyorsanız, biraz uzun sürebilir. Önümüzdeki Salı gününe kadar fırsat buldukça upload ederim, o zamana kadar biraz yoğunum da..

Saygılar
 
Hocam kusura bakma bayağıdır online olamıyorum bazı sebeplerden dolayı. ben senden elinde bulunan türkçe kitapların hepsini alabilirim ya da sen bana bu iyiliği yaparsan çok sevinirim.

İYİ ÇALIŞMALAR
 
Sn. saraclar59,

Yok denecek değil hatta hiç yokmuş maalesef.. :)

Eğer isterseniz İngilizce'leri upload edebilirim ne var ne yoksa..

Saygılar
 
hocam malesef bende ingilizce yok derece az bu yüzden hiç biri işime yaramaz ilgilendiğin için çok teşekkürler
İYİ ÇALIŞMALAR
 
hocam malesef bende ingilizce yok derece az bu yüzden hiç biri işime yaramaz ilgilendiğin için çok teşekkürler
İYİ ÇALIŞMALAR

Sn. saraclar59, yardımcı olamadığım için kusuruma bakmayınız. Eğer Türkçe bir kaynak elime geçerse, anında size haber vereceğim.

Saygılar
 
'3000 solved problems in Electric Circuit' ve de '2000 solved problems in digital electronic' Adlı kitaplar sizde mevcut mudur acaba. Varsa upload edebilir misiniz?
Teşekkurler
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,890
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst