Elektronik Balast mı? Mekanik Balast mı?

merhabalar florasan armatürde 2x36 w kullanmak üzere tridonic balastlarda vde, enec ve emv onay işareti olan ürün varmıdır ben philips ve osram da gördüm ama tridonic de göremedim.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
hocam ilgin için teşekkür ederim ihale ilanlarında 3 belgeyide zorunlu koşuyorlar tridonic in bir ürününde enec yoksa diğerinde vde belgesi yok üçününde olduğu bir ürününü bulamadım
 
hocam ilgin için teşekkür ederim ihale ilanlarında 3 belgeyide zorunlu koşuyorlar tridonic in bir ürününde enec yoksa diğerinde vde belgesi yok üçününde olduğu bir ürününü bulamadım

Nereye iş yapıyorsunuz. Devlet kurumu falan mı?Hoş devlet kurumunda bu kadar kalite ürünler olmazya benimkide soru işte ;) Siz yüklenici yada taşeron olarak malzeme onay formu doldurursunuz,belge fotokopilerini, ürün kataloğundan ilgili sayfayı koyarsınız kontrol talep ederse onaya kadar numune verirsiniz. Prosedür böyledir.
İhale öncesi teklif aşaması ise tridonic en iyi markadır, enec ve vde standartlarına haizdir. Teklif aşamasında sizi ilgilendiren fiyattır istenen belgelere haiz ürün fiyatı uygunsa problem yok demektir.
 
Son düzenleme:
teşekkür ederim ilginiz için ben kamu kurumunda kontrolör olarak görev yapıyorum şartname yazacağım için tridonic kapsam dışı kalmasın diye enec, vde ve emv işaretinin üçününde olup olmadığını öğrenmek istemiştim. anladığım kadarıyla 3 onay işareti istersem tridonic kapsam dışı kalıyor. enec istememem gerekecek.
 
Kamu kurumunda kontrolsünüz, bende öyleyim. Bizler kullanılacak ürünlerde öncelikle TSE ve CE gibi belgeleri istemek zorundayız. Şartname hazırlarken 1 markayı hedef almamak için kaliteli ürünlerin sahip olduğu ortak olan özellikleri ve sahip oldukları standart belgelerini istemeniz gerekir.
Tek markayı hedef gösteren her teknik şartname suçtur.

Ekte kullanmış olduğumuz (kendimin revize ettiği) malzeme onay formunu size gönderiyorum.
 

Ekli dosyalar

  • MALZEME ONAY FORMU.rar
    19.8 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
elektronık balans secimi daha mantıklı olur bence ses yok tasa yok
 
Bahsedilen ürün zaten elektronik balast ;)
 
Elektronik balastlar,endüktif ve kapasitif özellikli olarak bulunmaktadır.Çok sayıda balast kullanması gereken tüketiciler,kapasitif özellikli balast seçmeleri halinde ( farkına varmadan ),kompanzasyonda
sıkıntı yaşayabilirler.O nedenle,elektronik balast seçiminde,bu hususa dikkat edilmesi gerekir.
 
Akyar abi bırakta endüktif reaktör(Endüktif yük bankı) üreticileride, yeni nesil röle üreticileride ekmek yesin :D
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,844
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst