Elektrikli kapı karşılığı kilidi çalışması ile ilgili (kartlı geçiş)

ben anlamam fakat resimde gördüğüm elektirkli kapı kilidinden daha önce alacaktım.o kilidi kartlı veya şifreli geçişlerde kullanıyorlar.panele bağlı oluyor.o panelde bu :)
bu panel ve kapı kilidinden alacaktım evin dış kapısına bağlayacaktım farklılık olsun diye.panel 3 şekilde çalışıyor.şifreli-smartag(mavi anahtarlıklar)-hem şifre hem anahtarlık..admin panele 250 kşiye kadar yetki verebilir.mesela 1.kişi şifreli 2. kişi anahtarlıkla vs. gibi.10cm yaklaştırması yeterli. hiç bobin ile falan uğraşma git bir tane bundan al fiyat 30tl
ck-Door-Access-Control-System-with-10-Keyfobs-2-ID.jpg
 
Merhabalar foruma yeni uye oldum aslında ara sıra gelip zaten bakınıyordum :) . Profesyonel calisanlar honeywell bilirler tam bir access kontrol işi için üretilmiş yazılım ve kartları var , Kendi bağlantı şemalarında diod değil ama bir parazit emici cihaz gösteriyorlar bunuda diod ile yapabilirsiniz bir farkı yok . Bizim kullandığımız güç kaynaklarında diod ve filitre devresi kendi üstünde olduğu için hic bir kapıda da boyle bir sorunla karşılaşmadık . Yani honeywell bile bu sekilde gosteriyorsa karari siz verin :) . Tekrar merhabalar herkese .

p22r2.JPG
 
Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,

Yan komşumuz taktırdı bizde taktırcaz

pratikkart isimli kartlı geçiş cihazı nerede bulabilirim ? şimdiden teşekkürler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst