Elektrik Sayacı uyku Moduna geçiyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ebru.drn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu üzerinde yarım saattir düşünüyorum birkaç testte yaptım ama yok yani mantıklı bir gerekçe yok. Sayaç arızalı desek 4 kez değişmiş, değişen sayaçlar aynı marka sayaçlar desek oda değil...Yok yani mantıklı bir gerekçe üretemedim, birileri mantıklı bir gerekçe söylerse rahatlayacağım :)
o günden beri araştırıyorum soruyorum ama yok bulamadım gerçekten. Tedaşdaki adamlar da şey diyor, "Orada yatır var galiba" :D dedim: 1 senedir böyleymiş, yeni mi yatmış :D

Bence pano ile ilğili elk sayacını sapıttırıyor .
Akım trafosu ? ve diğer bağlantılarını kontrol etmeniz .
Arıza durumu ?
Panonun yerdeki baranın kablolar var karma karışık ne olduğu gözükmüyor .
Video ve kaliteli yakın uzak geniç açı vs gibi çeşitli fotolarla desteklerseniz arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler .
Olayın ilk hikayesi ?
Çeşitli noktalardan ölçümler .
Fatura ?
Hiç bir koruma önlemi yok .
T1 T2 T3 te değer var başka hiçbir parametrede değer çıkmıyor.
Sayaç okuması görerek mi endex tesbiti yapılıyor .

Kolay Gelsin . Sağlıcakla ...
yeniden gittiğimde çekim yaparım. Tedaştan bilgi verdiler, ay sonunda bu sayacı da inceleyecekler onu bekleyeceğiz. Endex konusu da anladığım kadarıyla geçmiş yıllardaki verilerin ortalama değeri olarak çıkıyor. Sayaçlarda değer okunamıyor diye mesaj geliyormuş muhtara.

ilginç bir sorun
burada reaktif takibi yapılmıyor mu sayaç sadece aktif sayaç takılmış sayaç x5 değil ama belki reaktif 5 A olabilir sizin akımınızın çok altında hata veriyor olabilir eğer varsa elinizde kombi bir sayaç bağlayarak test edebilirsiniz

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,384
Kullanıcılar
459,239
Son üye
ekocaman

Yeni konular

Geri