Elektrik Proje Ofisi Olan Mühendis Farklı Şehirden İş Alabilir mi ?

Katılım
2 Tem 2020
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
24
Merhaba iyi forumlar,

Mühendislik son sınıf öğrencisiyim. Merak ettiğim bir konu var. Başlıkta da belirttiğim gibi elektrik proje ofisi açan bir mühendis farklı bir şehirden iş alabilir mi ? Eğer alabiliyorsa işlemler ne şekilde yürütülmektedir ? Bu konu hakkında ustalarımız aydınlatırsa çok memnun olurum.

Herkese iyi günler dilerim...
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Büroyu açıp SMM belgesini aldıktan sonra sana karada ölüm yok. Ülkemizin her yerinden de dünyanın her yerinden de iş alabilirsin.
 
Büroyu açıp SMM belgesini aldıktan sonra sana karada ölüm yok. Ülkemizin her yerinden de dünyanın her yerinden de iş alabilirsin.
Ustam cevabınız için çok teşekkür ederim. Pekala benim bir şehirde ofisim var diyelim. Bana farklı şehirden gelen projede işlemler nasıl yürütülüyor. Mesela proje çizimleri onayı hangi şehre sunuluyor ? İş aldığımız şehre gitme zorunluluğumuz oluyor mu ? Öğrenci olduğum için tam manasıyla işleyişe hakim değilim o yüzden soruyorum. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Saygılarımla.
 
Projeyi çizip kendi ilindeki noterden sorumluluk beyanı alırsın.Kendi ilindeki Emoya onaylatırsın.Belediye onayı için mimarlık ofisine projeyi kargolarsın onlar halleder.Tek sıkıntın belediye onayında olacak diğer kalemleri kendi ilinde de çözebilirsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst