Elektrik proje ve anahtar teslim taahhüt ofisi açmak..Nasıl açılır?

Katılım
6 Haz 2021
Mesajlar
25
Puanları
1
Yaş
26
İyi forumlar herkese.. Bu ara sürekli başlıkta belirttiğim gibi bir ofis açmayı planlıyorum.. Tabi en az 1-1,5 senelik bir yol var önümde.. Bu muhasebeci vs ücreti dışında daha çok şunu merak ediyorum.
1-)Örneğin bir fabrikanın baştan aşağıya tesisatını üstlendim.. Projesini çizdim. Fakat sermayem az.. Başlangıçta gerekli malzemelerin alınması için fabrika sahibi tarafından bir ücret ödeniyor mu? İş başında 1 tl bir ay sonra 1 tl .... iş bitince 1 tl tarzında mı oluyor bu işler? Aksi takdirde kablosudur saha çalışanlarıdır falan filan çok büyük paralar bunlar. Standart mühendis maaşı ile böyle bir sermaye oluşturulması zor.
2-) Bu işleri nereden buluyoruz bunu merak ediyorum..Firmasını açan bir şekilde işi buluyor mu? Süreç nasıl işliyor. Babam,amcam 20 yıllık elektrik formenleri ve piyasada çok iyi çalışanlar tanıyorlar. Yani harika bir saha ekibi oluşturabiliyorum. Fakat bu işleri nereden bulurum nasıl alırım bir fikrim yok aydınlatırsanız sevinirim.

Özetle şunları soruyorum. İşin başlangıcında gerekli olan malzemeleri vs alabilecek kadar ön ödeme yapılıyor mu ve işleri bulmak için nerelere başvurmam nerelerde aramam gerekiyor. Bu arada yeni mezunum sadece bir hayal olduğu için merakımdan soruyorum. Teşekkür ederim şimdiden
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.

Forum istatistikleri

Konular
128,173
Mesajlar
915,636
Kullanıcılar
449,936
Son üye
AsilOzgenc

Yeni konular

Geri
Üst