Elektrik çarparak uyandıran telefon alarmı

saraci92

Üye
Katılım
7 Eki 2016
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
32
Arkadaşlar benim kronik bir sorunum var bu da uyanamama, yani istersem akşam 9da yatayım yine de bıraksalar 11-12 saat uyuyorum ne yüksek sesli alarm fayda ediyor ne de annemin kaldırması, bu sorunum öyle bir hal aldı ki önceki yıl uyanamayıp okula gidememekten yoklamadan sınıfta kaldım bu yıl okula yeniden başladım bu sorunu 1-2 hafta içinde çözmem lazım bunun için de aklıma bir fikir geldi.

Evde eski kullanmadığım nokia 5800 telefonum var benim projem şu:

Alarmı kuracağım telefonun jack kısmına kesilmiş bir kulaklık jackı koyacağım hazırlanacak devre ile alarm müziği kulaklık jackinden geçerken ister istemez elektrik akımı oluşacak bu akım devreyi aktif hale getirecek ve alarm müziği çaldığı sürece devre açık kalacak ve öldürüp zarar vermeyecek oranda vücuda elektrik akımı verecek.Öncelikle hiç elektrik bilgim yok lehim yapmaktan başka birbilgim yok, bu devreyi yaptırmak istersem en uygun fiyata nerede yaptırabilirim kadıköyde enes elektroniğe sordum 110 lira fiyat çektiler, bana bu anlattığım projeyi en basit şekilde kendim nasıl yapabilirim bunu anlatacak olanlara ya da en uygun fiyata nerede yaptıracağımı söyleyenlere minnettar olurum şimdiden teşekkürler.
 
Bu sorun elektrikle çözülmez telefonun ne akımı nede voltajı sizi uyandıracak kadar güçlü değildir.Sizi uyandıracak elektrik voltajı bir insanın ölümüne sebep olabilir.Bu işin çözümü doktorda mutlaka doktora git çare bulursun benim de daha önceleri gece uyuyamama sabah kalkamama sorunum vardı Allah a şükür geçti artık.
 
Kansızlık var mı?En çok uyku yapan kansızlıktır.Değerlerinize baktırınız.
 
Yorgunluk hissiyle kalkıyorsanız b12 vitaminiz eksiktir bazen oluyor bende doktora gidiyorum tahlil 10 ad. iğne olay tamam.
 
Son düzenleme:
Merhaba

UYKUN İÇİN DEĞİL , ÇÖZÜM ŞEKLİN İÇİN . Haydar

Bence !!!
En iyi çözüm DOKTOR a git .

Kolay Gelsin .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,863
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst