Elektrikçilerin çocukları hep kızı mı oluyor?

Dedem elektrikçi 3 tane kızı var
 
ben denizli de 8 yıldır elektrik piyasındayım birçok tanıdıgım meslektaşım var böyle bi olay söz konusu değil.bence tamamen tesadüf:)
 
arkadaşlar bu konuyu üç gün önce okumuştum hemen çalıştığım işyerinde bizim bölümün bir araştırmasını yaptım 21 çalısanın toplam 43 çoçuğu var 32 kız 11 erkek sonucuna ulaştık durum ortada iken bütün tıp bilim adamlarını göreve çağırıyorum. ayrıca bir abimizin 3 erkek evladı var hikmetini sordumuzda bütün iş topraklamada diye espirili cevap veriyor.takdir siz forum üyelerinin. birde haydar dümen abimize sormak lazım.:)
 
Bende duydum böyle bir şey ama bilimsel bir bilgi bulamadım bu konuda. rastlantı olduğunu düşünüyorum. Ama sağlıklı iki kızım var. her şeyden önemlisi bence bu.
 
Garip bir tesadüf olabilir belki, ama çevremdeki meslektaşlarımın çoğunun 1. çocukları kız.Üstelik hiç Y.G. ortamında bulunmayanların da...Ben Y.G. ortamlarında kısa süreli olarak çok kez bulundum.Benim bir oğlum var.
Her şey bir yana önemli olan çocuklarımızı doğru yetiştirmeyi başarabilmek.Günümüzün en zor konularından biri bence.
 
ya vallahi bunun bilimsel açıklaması var mı?
bazı arkadaşlar tesadüf demiş ama genelde hep kız hatta işin püf noktasının iyi topraklanmak olduğunu söyleyenler de var :)
 
meslek lisesinden elektrik mezunu ve bu sektörde devam etmeye kararlı bir genç olarak siz büyüklerime soruyorum çoğunuz elektrik sektöründesiniz eğer şantiyede vs çalışan abiler varsa hepinize soruyorum genelde elektrikçilerin çocukları kız mı oluyor?

vallahi bana sorarsanız takdiri mukedderat fakat genelleme yapılırsa elektrikcilerin kız cocukları oluyor en azından ben kendimden babamdan ve elektrikçi yakın arkadaşlarımızdan biliyorum ama her elektrikçinin kızı olur diye bir kanun yok tabiikii
 
valla meslegi iyice benimseyenlerin oluyordur heralde nasıl bir etki yapıyorsa :D
hocaya faln gitmeye gerek yok ..
hani kızım olmuyor napmalıyım .
bir elektrikciye git kalfalık yap 1 ay sonra kolay gelsın :)
ve hayrılı olsun kızınız oldu .
 
düşünüyorumda benim çevremdekilerde de genelde kız var hatta 10 çocuktan 8 kız...
 
Gazetede okumuştum. Amerikada araştırma yapmışlar ve oradada elektrikle uğraşanların hep kızları oluyor . Ve bunu radyosyona bağlıyorlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,495
Mesajlar
918,045
Kullanıcılar
450,481
Son üye
ozan1907

Yeni konular

Geri
Üst