Eksi 18 soğuk oda paneli eliwell coldface

Katılım
6 Şub 2019
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
52
eksi 18 soğuk oda paneli eliwell coldface durdurulduktan 10 dk sonra kendi kendine çalışır hale nasıl getirebiliriz.
kişiden bağımsız hale getirmek istiyorum. Depocu arkadaşlar içerden malzeme alırken üşüyor. kapatıyorlar. Bazen açmayı unutuyorlar.
eliwell coldface panelin böyle bir özelliği var mı , bilenler yazarsa sevinirim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Benim bildiğim böyle bir özellik yok.

Soğuk odanın girişine bir buton ve timer koyup butona basınca timer 10 dakika sayacak şekilde ayarlarsınız. Timer kontaklarından da termostatı durduracak şekilde bağlarsınız. Cihaz durur. timer süresi sonunda termostatı çalıştırır oda çalışmaya devam eder.

Mutfakçıların soğuk oda paneline dokunmaması lazım. Onlar için önemli olmayabilir ancak oda içindeki ürünleriçin önem arz eder. Ayrıca normal koşullarda soğuk oda kapanmaz. İçeri girecek kişi soğuk oda girişindeki mont gibi ekipmanı giyer. İçerideki işini halledip dışarı çıkar.

Soğuk odayı durdurmak mantıklı bir işlem değildir.
 
Bazı kontrol panellerin de dijital girişler var. Parametrelerden kapı swici olarak tanıtıyorsun. Fanı durdurur yada hem fanı hemde kompresörü durdurur, kapı kapanınca yada kapandıktan bir süre sonra normal çalışmaya devam eder yada belirli bir süre sonra kapı kapanmaz sa uyarı verir. Bu senaryolar markaya modele ve donanıma göre değişebilir. Tavsiyem evcut kontrol panelinin parametrelerini Bi gözden geçirin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst