EKAT Yetki Belgesi

selcukxp

Üye
Katılım
31 Mar 2007
Mesajlar
383
Puanları
1
Tuzla Tedaş Eğitim Merkezinden EKAT yetki belgesini (36kv kadar) almak için eğitim görmekteyim işin maliyeti bir yana verilen eğitimler konaklama, yemekler ve tuzla çok güzel ben bu eğitim merkezine MUĞLA dan gelerek katıldım. Eğitimi veren hocalar ve eğitim merkezindeki diğer görevli personeller gayet uyumlu ve saygılı insanlar kısacası 30 günlük bir eğitim sonucunda 15 gün sınıflarda ders, 15 günlük dışarıda uygulama sonucunda eğer gerçekten belgeyi almak için gayret gösterip eğitimi veren hocalarında ağzından çıkan her kelimeyi not almışsanız, kitaba bile gerek kalmıyor, uygulamalardan; 9-10-11-12 mt ağaç direklere çıkıp, direk tipi trafonun y.g. sigortasını değiştirip mali ve koruma topraklama uygulamalarını yapıp, 11 mt lik bir ağaç direkten y.g. izalatörünü değiştirip, 50 soruluk bir test sonucunda min. 35 soruya doğru ( yanlışlar doğruları götürmez!!!!!) cevap veren herkez kolaylıkla bu belgeyi alabilir. Saygılar

Selçuk GÜLLÜ
 
Son düzenleme:
şahsen gidiliyormu acaba yoksa bir grupmu oluşturmak gerekiyor 3-5 kişi gibi.ayrıca maliyetindende bahsederseniz iyi olur.teşekkürler.
 
şahsen gidiliyormu acaba yoksa bir grupmu oluşturmak gerekiyor 3-5 kişi gibi.ayrıca maliyetindende bahsederseniz iyi olur.teşekkürler.

Şahsen veya bir grupla gitmen birşey değiştirmiyor.Çalıştığın şirket aracılığıyla gitmen şirketin tedaştan kurs için rezervasyon yaptırması gerekiyor.
 
Maliyeti yaklaşık 3500tl. Bireysel başvurular geçersiz bir kurum yada şirket aracılı ile başvuru yapıp eğitime girmeniz gerekiyor, çalışma belgesi isteniyor tedaş tarafından, yaş sınırıda yok, saygılar
 
Tuzladaki eğitimde 36 kV' a mı geçerli yetki belgesi veriliyor. Yoksa daha üstü içinde farklı gurup eğitimleri varmı?
 
Temel elektrik eğitimi de veriliyor mu acaba ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,182
Mesajlar
915,680
Kullanıcılar
449,951
Son üye
N4POLYOON

Yeni konular

Geri
Üst