Ekat Belgesi

Sayın onursal üye !! Zamanla alakali bakmadım konuları gezinmek istedim ve görüşümü. BIldirdim. Forumun amacida budur zaten. Bir ihtiyaci olan aratacak ve yardımcı olmak.ama siz herseyi bilip gördüğünüz için başka fikirler ve düşüncelere kutlanmakta zorluk çekme zahmetindesiniz madem öyle sadece siz olun geri kalan üyeleri silin herseyini kimseye katlanmak zorunda kalmazsınız unu t maden sizinde yazılarınız bana göre KALİTESİZ VE MANASIZ nasıl. Olacak güç sizde olduğu için şimdi forumdan atabilirsiniz sizin fikrinde değilim ve olmayacagim zihniyetiniz kötü sonucta
Ustam klavye kullanmaktan bihabersin . Akım diyecekken b....m diyorsun. Biri senin yazdığını yanlış anlayıp bir işlem yapsa nasıl vebalini alacaksın. Sen görüş belirtme gözünü seveyim.
 
Son düzenleme:
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
@usta8181 Azıcık eleştiriye açık ol. Kendi kendine vehim yapıyorsun onursal üyelerin düşündüğün gibi bir gücü ve yetkisi yok.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,207
Mesajlar
915,824
Kullanıcılar
449,987
Son üye
mavcil19

Yeni konular

Geri
Üst