paskomya
Profesyonel Üye
evet değerli arkadaşlar, bu gün yaklaşık 10 yıl sonra (belki daha fazla) ilk defa günlük geziye çıktım. ve oturdum ağlayamadım ama günlük küfür kotamı çok fena aştım. üzüldüm güzelim denizlerimiz, sahillerimiz, koylarımız ne hale geldi diye. günlük gezi teknelerinin denize açılıp para kazanmaması için getirilen "düzenlemeler" hakikatten müslümananin müslümana yapmaz denilecek cinsten şeyler. geçtim hadi millet ekmek parasında diyeyim, katlanıyorlar. ama gidecek koy yok, kalmamış. özel yatlar marinaya park etmek yerine koyları işgal etmişler, yasak olduğu halde kıyılara halat çekmişler. millet bir birini sahil güvenliğe şikayet ediyor. sahil güvenlik te şikayete giderken o özel yatların yoluna çıkmadan uzaktan olay yerine gidiyor. hadi kazayla bir motoryata gidecek (ki gidemiyor) kim bilir kimin motoryatı. asker memur gidip işlem yapsın da van gölüne mi tayini çıksın adamın. bir de milliyetçilik diyeceğiz ya bu şerefli yat sahiplerinin bayrakları nedense yabancı bayrak. o bayrak sereni/gönderi nerelerine girsin acaba?