delta sv serisi dairesel hareket

Konunun bu kadar ilerlediğini bir kaç gün önce gördüm ama hemen cevap yazamadım, özür. Bir iyi bir kötü haberim var. Kötü haber örnek program ekleyemiyorum. Delta ile WPL2.09 versiyonu ile tanışmıştım. WPL2.09 ile proje yapmadan başka bir proje için elimizde bulunan sistem üzerinde SV CPU' da dairesel hareketi denemiştim. 2.09 dan sonra WPL2.10' a geçiş oldu hatta ondan sonra 2.11 çıktı ve şu an WPL2.11 kullanıyorum. Neme lazımsa WPL2.09 ve 2.10 klasörlerini silmişim. Dairesel hareket denemeleri de bunlardan birinin içindeydi.

Evet, iyi habere gelince linkteki Delta PLC manuelin 9-81' nci sayfasında yer alan açıklamalardan farklı bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Lineer interpolasyonu, mutlak, artımsal komutları tek tek denediğimi hatırlıyorum. Şimdi bir daha baktım burada program örnekleri de var.

http://www.delta.com.tw/product/em/control/plc/download/manual/PLC-Application-Manual_en.pdf

WPL 2.11 de bulunan aşağıdaki wizard da işinizi görebilir.

2-Axis Motion Control Wizard
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
sağol hocam 4-5 gun once hafta sonu çözdüm lineer ve dairesel interpolasyonu,
ilgilendiğin için teşekkürler...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,301
Mesajlar
916,547
Kullanıcılar
450,136
Son üye
ugur ta

Yeni konular

Geri
Üst