Delta plc ve dop-b ekran yardım!

Merhaba,

Dop-B tarafında haberleşme protokollerini ayarladıktan sonra, PLC tarafında da aynı protokol ayarlarını yapmanız gerekmektedir.Bunları yaptıkdan sonra sürücü tarafında da haberleşme parametrelerinden (P9-00'dan P9-04'e kadar) bu protokol ayarlarını aynı şekilde oluşturup, P2-00 değerini 4 yaparak frekans komut kaynağını RS-485 olarak ayarlamış olursunuz.
Bu işlemleri yaptıkdan sonra Dop-B'de ayarlamış olduğunuz Com portdan 14SS Plc'ye RS-232 kablosuyla bağlanıp, PLC'ninde RS-485 portundan RS-485 kablosuyla sürücüye bağlantı yapmanız gerekir.Burada dikkat etmeniz gereken nokta RS-485 kablosunun + ve - uçlarını doğru bağlanması gerektiğidir.
Plc ye yüklenmesi gereken örnek program www.fastltd.net internet sitemizde download kısmında örnek uygulamalarda mevcuttur.

İyi çalışmalar dilerim.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
slm arkadaşlar ss plc ile dop panel arasındaki haberleşme kablosunun bağlantı şemasına ihtiyacım var yardımcı olur iseniz sevinirim.
 
ss plc ile dop a panel arasındaki haberleşme kablosunun bağlantı şemasına ihtiyacım var yardımcı olurmusun
 

Forum istatistikleri

Konular
128,242
Mesajlar
916,127
Kullanıcılar
450,051
Son üye
Rezly

Yeni konular

Geri
Üst