Delta plc hakkında

Volkan27

Üye
Katılım
2 Eki 2019
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
28
MERHABA;

Çalıştığım firmada bir makina revize yapıcaz.Bunun için OMRON,SİEMENS,DELTA PLC için teklifler aldım.Delta PLC en uygun olanın siemens ile arasında yaklaşık 10.000 TL fark var.Bundan dolayı Delta yapmayı düşünüyorum.Delta PLC ile hiç çalışmadım,bundan dolayı iyi yada kötü bir bilgim yok yardımcı olur musunuz?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
eğitim konusunda değil sadece iyi yadakötü yorum istedimçünkü misal daha önce gmt plc ile çalıştım.Bozuk PLC kendini sıfırlama PID verimsizliği gibi konularda verim alamadım.onun için sormak istedim.
 
Yapacağınız sistem gereksinimlerini anlatmanız gerek, yardımcı olacak arkadaş anlaşılabilir ve faydalı yorum yapmasını sağlayacaktır.
 
Merhaba.Öncelikle makina ne iş yapacak önemli olan bu. Motion kontrol var mı makinanızda.S enkron olacak eksenler bulunuyor mu?Yüksek kapasiteli bir üretim mi yapılacak?.Plc seçimi yapılırken bunları ön planda tutmanızı öneririm.Delta iyi bir markadır ve pek çok işi başarıyla yapabilirsiniz.Dediğim gibi önemli olan makinanın ne iş yapacağıdır.
İyi çalışmalar dilerim
 
Plc markasından ziyade makinanızın üretim hızı, eksen kontrolü vs gibi özellikleri ve kullanacağınız plc nin bu yeteneklere sahip olup olmaması önemli.
 
  • Beğen
Tepkiler:

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst