Dalgıç Pompa

kumanda devrene kademeli trafo tak 220 gir 220 çıkış al sorun kalmaz
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
220/240 izolw trofo kullan kumanda devresi için
 
voltaj düşmesinden kaynaklanıyor.kondansatör ilavesi yaptığında 360 volt civarı ölçeceksin voltajı buda senin işini görür
 
enes tubaya katılıyorum kondaktör sorunludur motorun kw nı belirtmşsin kondaktör kaç amper
 
Kablonun panodan önceki ei veya ekleri varsa onları kontol et.Panoda 345 v ise trafo çıkışı da 400 v diyorsan arada bir yerde eklerde problem vardır.
 
kontaktordekı ark kesıcı kondansator bozuk veya devre dışı olabılır
 
slm arkadaşlar.
kardeş sorunun düzelmediyse basit bi softstarter kullanmanı tavsiye ederim.yeni softstarterler kontaktörlere çok yakın fiyatları.ben bu tür sorunla karşılaştığım dalgıç motorlarda böyle çözüme ulaşıyorum.hem motorun daha uzun süre çalışması için hemde bu tür sorunları çözebilmen için tavsiye ederim.ben abb psr yada pse serisi kullanıyorum.psr lerin fiyatı daha uygun.ama termik röle ve motor koruma rölesi kullanman gerekir.pse serisinde kendi elektronik termik ve gerilm koruma gibi birçok özelliği mevcut.şehir içinde ve voltaj dalgalanması yaşanmayan bi yer ise psr kullan.yoksa pse yi kullanabilirsin.bulamazsan temin edebilirim.stokta elimde var.
kolay gelsin
 
bu tırt sesi 2 saniyelik bir olaysa sorun edeceğin şey 345 volt.. 345 volt pompanı yakabilir. Tırt sesi yıldız kontaktörünün bir süre çalışıp yerini üçgen kontağına bırakmasıdır. yani orada senin duyduğun ses yıldız kontağının bırakıp üçgen kontağının çekili hale gelmesiyle oluşan sestir. Saygılar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst