40kw dalgıç pompa

canatar123

Üye
Katılım
8 Haz 2011
Mesajlar
4
Puanları
1
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar ,

Öncelikle aranıza yeni katıldım. Sizden yardımını istediğim bir konu var . 40 kw lık dalgıç pompa var elimizde . bunun için 50 kva lık bir trafo kullanacağız trafo ile dalgıç arasındaki pano da kullanacağımız kumanda devresinde biraz sıkıntı çekiyorum sabit olan yıldız üçgen yol verme kısımlarını yapıyorum program üzerinde fakat sigorta aşırı akım koruma ve kademeli şalteri falan nasıl kullanacağımı bilemiyorum . Yardımlarınızı bekliyorum hepinize teşekkür ederim şimdiden.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Öncelıkle, 50 kva trafo size küçük gelebilir.bu trafodan alacagınız güç, ortalama 40 kw, kadar, yani başabaş. Kondansatör koyarak belki belki yetişirsiniz. Dalgıç pompa yükte kalkacak, devrini alıp, suyu alıtana kadar da sizi zorlıyacakdır.

Kadfemeli şalter dediğinizi anlıyamadım. Motor ıle bırlıkte, kumanda panosu genellıkle beraber gelır, sizin yapacağınız, trafo panosundan bu panpya bir çıkış vermek olacakdır.
 
cevabınız için teşekür ederim . kondansatör koyarak dediğiniz gibi yapıcaz zaten en azından düşüncemiz o . kademeli şalter dediğim zaman saate kullanıcaz onun için demiştim. trafo ile dalgıç arasında ki o pano yu tasarlamak istiyorum amacım bu yani yardımını bekliyorm teşekrler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,119
Mesajlar
915,160
Kullanıcılar
449,824
Son üye
Lecterer

Yeni konular

Geri
Üst