dalgıç pompa montajı lütfen yardım edin..!!

merhaba bende bişey sormak istiyorum
bizim evde suyu kuyusu vardı ama ne yazıkki motor yandı ve yeni bir pompa aldık
ve ben bu pompayı bağlamak istiyorum şuan ki pompa tek faz 4 adet kablo var
1 toprak kablosu yarıyetdende kahverengi /mavi/siyah
kahverengi nötr
siyahla maviye fazımı bağlıycam
 
3x20 amber sigorta 1x10 sigorta kontaktör termik faz koruma rölesi sıvı seviye rölesi 1-0-2 mandal buton 3 adet sinyal lambası motorun HP gücüne göre seçim yapılır internette hazır şemeları var...
 
Merhaba Sayın BAKALA, bence o kadar teferruata gerek yok, Önceden devamlı çalıştığım ve memnun kaldığım STANDART pompa adında bir firma var ümraniye organize sanayide ve şubeleride bulunmakta STANDART POMPA adresine girersen orada telefonlarıda var emin ol her konuda yardımcı oluyorlar. birebir pratik.
İyi çalışmalar.
 
Slm. Ben gürteknik a.ş marmara bölge müdürüyüm.dalgıç pompa hidrofor ve drenaj ve kumanda panosu üretimi yapıyoruz.öncelikle derin olduğunda montajı yapabilmek için bir servis makinesine ihtiyacın olabilir.ancak kumanda için SSR kullanmana gerek yok.Amperi ölçüp susuz çalışmaya karşı koruyacak bir kumanda panosu bulman mümkün.bütün bunları senin için temin edebilirim.
 
benim sana tavsiyem hazır ol ama motor koruma rölesi sıvı, seviye rölesinin olmasına dikkat et. ayrıca pompa montajında da yassı kablo kullanmanı tavsiye ederim. baska bi sorun olursa ö.m atabilirsiniz
 
Arkadaşlar, yeni bir işe başlarken her şey teknik bilgi ile bitmiyor.Bir de işin işletme maliyeti v.s. gibi ticari boyutları vardır.İlk işe başlarken yüksek maliyetlere girmemekte fayda vardır.Sonuçta sektörünüzde rekabet olacaktır.İşin mekanik kısmında yorum yapmak kendi açımdan uygun olmaz.Ancak Elektrik Panosunun imalatı için, dışarıdan güvenilir bir firma ile(Referansları olan) çalışmanızı öneririm.İşlerinizi hacmi büyüdüğünde kendinizde bir miktar tecrübe kazanmış olursunuz.Kendi bünyenizde pano imalatı yapmak daha kazançlı olabilir.O zaman uygun bir kişi istihdam etme yoluna gidebilirsiniz.Başarılar dilerim.
 
sondaj işinde kullanacaksan dalgıç pompa değil santrafüj motor kullana bilirsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,536
Mesajlar
918,376
Kullanıcılar
450,536
Son üye
Emircanee41

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst