Covid-19. haberler, bilgiler...

vecivicivokke

"Elenktirink elaktirinik olurmu onsuz evlilink? "
Yönetici
Yönetici
Katılım
7 Mar 2010
Mesajlar
1,587
Puanları
756
Yaş
44
Konum
Irak
Dostlar merhaba. Malumunuz bir bilinmezlige dogru gidiyoruz. İnananı inanmayanı, abartanı , umursamayanı.. konut kredisinde peşinatı düşüren ( ne alakaysa) reisi cumhuru...

Umarım bu başlık altında çok ķötü paylaşımlarımız olmaz ama gidişat hiç iyi değil maalesef...

19.03.2020= 191 vaka, 2 vefat
26.03.2020= 2433 vaka, 59 vefat
27.03.2020= 3629 vaka 75 vefat
01.04.2020=15679 vaka 277 vefat
04.04.2020=23934 vaka 501 vefat
05.04.2020=27069 vaka 574 vefat
06.04.2020=30217 vaka 649 vefat
19.04.2020=86.306 vaka 2.017 vefat.....

11.04.2021=3.849.011vaka 33.939vefat

Maske ve el hijyeni konusuna lutfen önem verelim
 
Son düzenleme:
İnşallah ülkemiz ve dünyamız bu illetten en kısa zamanda kurtulur.

Kişisel olarak dezenfektan sıvı aldım. Ellerimizi onunla dezenfekte ediyoruz. Sık sık elleri yıkıyoruz. Kolonya ve antiseptik sıvı sabun kullanıyoruz.

Maske vardı zaten ama daha çok aktif dışarı çıkmadığımız için kullanmadık.

Bazı kötü duyumlar alıyoruz ama bize yakışmayan hareketler. İnsanlarımızın bu konuda çok duyarlı olması lazım. Herkesin herkes üzerinde hakkı var.

Allah milletimizi korusun.
 
 
değerli forumdaş arkadaşlarım, evet kötü bir dönemdeyiz, yaratılan korku virüsü daha tehlikeli, hijyen takıntısı bizleri biraz daha savunmasız bırakıyor bilginize. ellerimizi dezenfekte edelim derken elimizde olan faydalı bakterileri de öldürüp kendimizi daha savunmasız bırakıyoruz. vücudumuzu korun florayı bozmak, son derece tehlikeli, bu floranın yeniden oluşması zaman almakta bizleri daha da savunmasız bırakmaktadır, ellerimizi sık sıktan ziyade özellikle yemeklerden önce yıkamamız (lütfen normal sabun olsun pH değeri 5,5 tir) daha doğru olacaktır. ellerimizin normal pH değeri ortalama 7,5 tir bu oran bir çok bakteri ve virüsleri öldürmek için yeterlidir, tamam el sıkışmayalım, öpüşmeyelim ama kendi savunma sistemimizi de yok etmeyelim. d,ğer taraftan dünya üzerinde oynanan gerçek oyunu hepimiz aşağı yukarı biliyoruz. her şekilde direneceğiz önlemimizi alacağız. sabır en büyük erdemdir. bekleyip göreceğiz ve bizler şu andan itibaren hepimiz maddi kayıplara başladık, maneviyatımız bozulmasın- sağlığımız bozulmasın kaldığımız yerden yine devam edeceğiz. bizleri bekleyen güzel ve sağlıklı günlerin dileğiyle. dini inançları doğrultusunda herkes inandığına dua etsin. geleceğimizin temeli bilim olacaktır, yetiştirdiklerimize ve yetiştireceklerimize ilk önce bilimi öğretelim. maneviyatın önemini de unutmayalım.
 
Ölenlere Allah rahmet eylesin. Ben önlem olarak sedir katranı yağı kullanıyorum günde yarım çay kaşığı. Virüsü engelleyeceğini düşünüyorum. İnşallah faydası olur.

dünyadaki yüzlerlerce labratuar binlerce bilim adamının aklına gelmedi iste bu yürü ben kocum bende yumurtanın kalbini kırıp öle yiğiyorm iyi gelir inşallah

allah akıl fikir versin
 
@koçlu, komple teorileri birden fazla istersen bir araştır uygun olan kafana yatan seninkisi olsun. dünyanın nüfusunu azaltmak en başta geleni bu ön hazırlık diyorlar. bu işten sadece alman rosche mu karlı çıkacak ve arkasında kimler var, gelmeyen armegeddonu oluşturmak, daha bir sürü teori var ve kocakarı ilaçları dediğimiz bazı bitki çayları ekstrakları yabana atma. ben kendi payıma her gün kekik çayı içiyorum. kimseye iç demem, içme de demen tercih meselesi.kimi adaçayı elma çalısı (paskomya) içer ki yüksek oranda österojen içerir dikkatli olmak lazım. veya yağını tüketir, kekik yağını yaraya sürersin yara iyileşir kapanır- cilde sürersin yara yapar. daha benim bilmediğim sizlerin bildiği onlarca çay-yağ kök yaprak var, ne neye kime ne kadar iyi gelir değişkendir. kötü demekte hatalı iyi demekte, ama oran çok önemli değil mi
 
Bu videonun hiç bir bilimsel yanı yok.Adam tek başına konuşup duruyor.
dünyadaki yüzlerlerce labratuar binlerce bilim adamının aklına gelmedi iste bu yürü ben kocum bende yumurtanın kalbini kırıp öle yiğiyorm iyi gelir inşallah

allah akıl fikir versin

Varsa ilacı veya aşısı haklısınız derim.
Şu anda böyle bir imkan olmadığına göre eski atalarımızın tedavi yöntemlerinden başka seçeneğimiz yok.
Belki faydası olur belki olmaz. Fakat zararı olmayacağı kesin.
Eleştiri yapmak kolay madem beğenmediniz öneriniz , çözümünüz nedir. sizden daha mantıklı ve bilimsel çözümü duymak isteriz.
Ben bilmiyorum nedir bu oyun
http://www.yenifikirdergisi.com/upl...kolleri--ile--dunya-hakimiyeti--dusuncesi.pdf
Dünyada böyle bir siyonizm tehlikesi varken yaşadığımız bu tür felaketlerin doğal ve sıradan olduğuna inanmak fazla iyimserlik geliyor bana.
 
işsiz güçsüz evde oturup sabahtan aksama kadar sosyal mecrada gezinen eşlere allah akıl fikir , benim gibi çalışmak zorunda olanlarada sabır versin.

Bizim yeni icadımiz artık balkonda soyunup giyinmek. Bu virüs elbiseden zıplıyor heralde. Birde tepsim oldu ( neyseki leğen değil) dışardan gelince elbiselerimi tepsiye çıkartiyorum.

Benim kanımca ha karantinadan kaçan ha bu tiyniyet... hic farki yok...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst