çıkış tarihi olarak şubat 2010 diyorsunuz ama temmuz 2011 bitecek hala yeni sürüm gelmedi. yeni sürümü sabırsızlıkla bekliyoruz
 
yeni sürüm çıkış tarihi hala belli olmadımı acaba yoksa çıkartılmaktan vazmı geçildi bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
 
sayın cofaso yetkilisi şubat 2010 geçti nerdeyse şubat 2012 geliyor daha çokmu bekleyeceğiz iyi çalışmalar
 
Şubat 2012'ye az kaldı. Verilen sözler tutulmadı ne denir ki!!!! İyiki almamışım fiyatlar konusunda zaten yüksek olduğunu düşünüyordum artık benim gözümde alınması imkansız bir yazılım oldu. Önce verilen sözler tutulmalı fuarlarda dahi yeni sürüm yakında deniyordu. İnsanları kandırmaktan başka birşey değil.
 
Bende projelerimde cofaso kullanıyordum ama yeni versiyonlar güncellemeler gelmeyecekse bu gidişle cofasodan vazgeçeceğim galiba. Yeni versiyon gelecekmi gelmeyecekmi bilmek istiyoruz. Bu konuda Mert Bilgi İşlem yetkililerinden bir açıklama bekliyoruz.
 
Merhaba Arkadaşlar,

evet yeni sürüm gecikti. Şuana kadar rakiplerimizinde girmediği bir işe cesaretle girdik ve oldukça yol aldık. Fakat doğruyu söylemek zorundayız, düşündüğümüzden daha fazla zaman aldı. Sürümün çıkacağını biraz daha geç duyursaydık sizleri sabırsızlandırmayacaktık. Her zaman herşeyi doğru yapmak mümkün değil.

Ama beklenenleri karşılayacak şeyler yaptık.

Tarih vermek bildiğiniz gibi sakıncalı, çünkü yazılımda maalesef ne kadar tecrübeniz olursa olsun, yoldayken başka eklediğiniz özelliklerde oluyor ve daha zaman harcanıyor.

Biraz daha sabretmenizi istiyoruz.

Bu sürümde en önemli özellik pano yerleşimi olacak. Fakat başka çok güzel özelliklerden biride örneğin PLC makrolarına ihtiyacınız olmıyacak, malzemesini seçtikten sonra, siz kullandıkça uçlarını otomatik olarak uçları verecek. İsimlerini bilmenize gerek kalmıyacak.

Ayrıca dağıtım projelerinde, tekhat çiziminde sonra, hem panoyu hem üçhat çizimini otomatik yapacak.

Kolay gelsin.
 
yeni sürümün çıkışıyla alakalı gelişmeler var mı?
 
2013 te çikar insaallah.:rolleyes:
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,849
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst