Cimco Edit 5 Nedir?

denko

Üye
Katılım
27 Mar 2009
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
43
CIMCO EDIT 5

CIMCO Edit 5, profesyonel CNC programcılarının ihtiyacı olan; tam özellikli ve güvenilir bir editör programı olarak son birkaç yıl içerisinde 80.000’in üzerinde lisanslı kullanıcıya erişerek büyük bir başarı kazanmıştır. CIMCO Edit 5, çoklu kullanıcı imkânı, dinamik araç çubukları ve menüleriyle her açıdan kullanışlı bir yazılımdır.

Tam Özellikli CNC Editörü:

Cimco Edit 5 haricinde hiçbir program, programlama aşamasında boyut, hat ve karakter sınırlaması olmadan işlem yapmanıza izin vermez. Ayrıca program içerisinde temel matematiksel işlemler, aynalama, döndürme gibi pek çok işlevleri barındırmaktadır.

NC-Assistant ile daha hızlı düzenleme

NC- Assistant ile NC kod işlemini daha hızlı ve kolay yapabilirsiniz. Karmaşık döngüleri ve operasyonları hızlı bir şekilde yapmanıza olanak sağlar.

NC- Assistant ile en sık kullanılan takım değiştirme, programı başlatma ve durdurma, operasyon devir ve makrolar gibi işlemleri kaydedebilir, kendi oluşturduğunuz özel kurulum ile ortak devir ve makrolar vb. gibi kısa yollar oluşturabilirsiniz.

CNC-Calc 2

CNC-Calc 2, CIMCO Edit 5 içinde çalışan tam özellikli 2D CAD çözümüdür. Bu eklenti sayesinde, 2 boyutlu karmaşık geometrilerin sorunlarının hızlı ve etkili bir çözümü sağlanmaktadır.

Kullanıcılar 2 boyutlu çizimler yaparak veya transfer ederek elde ettiği çalışma üzerinde hızlı bir şekilde kesme derinliği belirlemesi, takım yolu değişkenlerini, kontur işlemlerini yaparak ISO kodlarını elde edebilir.


Grafik Backplotter

3 eksenli freze ve 2 eksenli torna tezgâhları için oluşturulan, 3D Mill / 2D Torna Backplotter özelliği sayesinde adım adım veya sürekli ileri ve geri düzenlemeler yapabilir, analiz, dinamik büyütme, taşıma ve döndürme fonksiyonlarını kullanabilir ve ölçümler yapabilirsiniz.

Cimco Edit 5 ile kesici uçların ve uç tutucularının çarpışma kontrollerini görsel olarak inceleyebilirsiniz.


Mazatrol Dosyaları desteği
Cimco Edit 5 ile Mazatrol kontrol panelli tezgahlara özel post processor oluşturarak büyük bir kolaylık sağlamaktadır.



DenkoDizayn CAD/CAM/CAE Çözümleri
Temsilcisi olduğu CAD/CAM/CAE yazılımlarının;
Satış,Teknik Destek ve Eğitimini Sunar.....
DenkoDizayn CAD/CAM/CAE Çözümleri
 

Forum istatistikleri

Konular
128,207
Mesajlar
915,824
Kullanıcılar
449,987
Son üye
mavcil19

Yeni konular

Geri
Üst