CCTV kablo önerisi

esesibo26

Üye
Katılım
8 Haz 2007
Mesajlar
45
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar CCTV kablo 2+1 önerileriniz neler. Kablo alırken nelere dikkat etmeliyiz. Birde Vguard marka kameraları önerir misiniz? Veya uygun fiyata kaliteli hangi kamera markasını önerirsiniz? Bir de CCTV kablolar tavadan çekmek istesek enerji kablolarından etkilenir mi?
 
Sn.esesibo,CCTV kablosunda yerli marka ürünlerini tercih edebilirsiniz.İthal ürünlerde çok kötü olanlarda olmak üzere çok çeşitleri var.Al.iletkenli veya Al.üzeri Cu.kaplı iletkenli kablo alırsanız montajda ve işletmede çok sorun çıkarır.Sürekli kırılır.Ucuz kablonun kesitide ince olur,ekranıda seyrek olur ve dış alanlardan daha çok etkilenir.
 
arkadaşlar ören kablo nasıl cctv kabloları tercihleriniz neler
 
Sn. esesibo26,

Ben NKS, Erse ve Birtaş kullandım. Bence aralarında en iyi Birtaş'ın CCTV kablolarıydı. Ayrıca işimle ilgili olarak çok hassas ölçümler yaptığım oluyor. Birtaş'ın ince kesitli ve shielded kablolarını kullanıyorum, çok memnunum.

Saygılarımla,
 
Meslektaşım sana tek bir kablo tavsiyem var biraz zor bulursun ama. 'Emek kablo' Yassı şekilde ve görüntü taşıma kablosu ve besleme kablosu tamamen ayrılmış durumda. Bu kablo ile çok uzun mesafelere montajda yaptım. Hem kalite olarak hemde montaj olarak tavsiye edebileceğim tek kablo.

Kamerada ise sadece SAMSUNG diyebilirim fiyat performans olarak...
 
Birleşik kablo kullanacaksan 2M kablo tavsiye ederim.
 
Ucuz kablonun kesitide ince olur,ekranıda seyrek olur ve dış alanlardan daha çok etkilenir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,763
Kullanıcılar
449,978
Son üye
food_eng_1952

Yeni konular

Geri
Üst