cam içi anten montajı

mrtakar60

Üye
Katılım
28 Tem 2013
Mesajlar
18
Puanları
1
aracıma resimde görülen cam içi yapıştırma anteni almayı düşünüyorum çekim gücü ve montajı nasıl olduğu hakkkında bilgi verebilirmisiniz ?
elektirik bağlantısını nereye bağlamalıyım?
 

Ekli dosyalar

  • OA_2585991.jpg
    OA_2585991.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 90
merhaba anten soketını teyıbın arkasında kı yuvaya takıyorsunuz. kabloları tam gözükmüyor ama sıyah olan eksıye teyıbın govdesınden de alabılırsın. kırmızı olan artı uc genelde teyıplerın arkasında mavı cıkıslı uc vardır bu uc teyıp açıldıktan sonra elektrık cıkısı verır artı uc tahmınım onun akımı sızın cıhazı calıstırmaya yeter.ama endıse duyarsanız araya role koymak kaydıyla teyıbı korumaya alabılırsnız. kolay gelsın.( bu arada teyıbı normal dısardan alınma bır teyıp olarak düşünerekten cevap yazdım. eger araç uzerınde orjınal teyıp ıse yada farklı bır teyıp ıse marka model ve arcın marka modelını yazarsanız dah detaylı yardımcı olmaya çalışırım.)
 
teşekkür ederim ben sadece dediğinz gibi soketi anten çıkışına taktım radyo çekti. elektirk bağlantısını yapmaya gerek duymadım
 
bende pionerr mv1400 var radyosu hiç iyi çekmiyor bu anten faydalı olurmu acaba.
birde bu antenlerin elektrikli olduğu için anten girişine elektrik verip teypte arıza yaptırdığı söyleniyor doğrumu acaba.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,720
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst