c ile c# arasında ne fark war?

C# nesnel bir programlama dilidir candır. C şuan pek bi etkisi kalmadı denebilir ama her platformda çalışır. C# windows ve asp.net olarak kullanabilirsin.
 
arkadaşlar c# programlama dili ile mikroişlemci programlayabilirmiyim...
 
ve de ögrenmek için elinde döküman olan varmı teşekkürler..
 
Pic için c öneririm. Bu iş için bir kaç program denedim. C bilgisayar programlama dili olarak nasıl bir program bilmiyorum. Ama pic için çok iyi. Bazı programlar ile bir kaç satırda yapacağın işi tek bir komut ile yapabiliyor. PIC_C_Compiler_CCS_PCWHD_v4.068 internetten kolaylıkla bulabilirsin.
 
bu işi meslek edineceksen ve gerçekden yapmak istiyorsan c den başla sonra c# geç ne demek istediğimi öğrenince anlarsın kimse kızmasın temel c dir onun üstünde c# geliştirilmişdir yani temelin üstündeki binadır temel olmadan pek bi işe yaramaz c# kolaylık sağlar ama sınır noktaları c ye göre fazladır
 
C'nin yeri apayrı.. Benim gözümde modern dillerin babası gibi bi konumu var. "C bugünlerde kullanılmıyor pek" diye birşey yok. Kullanıldığı alanlar gayet mevcut. C#'ın özelliği herşeyi hazır sağlaması ve üst düzey olması.. Ayrıca C# nesnesel bir dilken C yapısal..
Bir de bence programcı olacak herkesin C'yi güzelce öğrenmesi lazım. C'yi hiç kullanmayacak olsanız bile açtığı ufku başka bir şekilde bulmanız mümkün değil
 
C# kullandın mı C sana at arabası gibi gelecektir asıl fark bu :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,246
Mesajlar
916,158
Kullanıcılar
450,056
Son üye
atas.27

Yeni konular

Geri
Üst