Kazuya5587
Katılımcı Üye
Markası Samsung. Normal çalışan buzdolabı içinden aşırı kötü kokular çıkınca (et unutulmuş) evap kısmını söktüm ve fotoğrafta çizdiğim kılcal boru üzerinde ve yanındaki boruda korozyon vardı. Elimi dokunmamla parçalar düştü.
Sonrasında ise fotoğraftaki kılcaldan alt siyah kaplamanın bittiği yere kadar buzlanma yapmaya ve dolap soğutmamaya başladı. Hasar görerek gaz mı kaçtı acaba?
3 günde gazının bitmesi gerekirdi diyorum eğer gaz kaçak yapsa.
Sensörler arızalı, ilk ölçümde hatalı ölçmüşüm. (sensörleri değiştirdim fakat sorun devam ediyor) Fan sağlam.
Kılcal tıkanmış olabilir mi? Motor gayet iyi çalışıyor fakat soğutma konusunda ciddi sorun var. Hiç soğutma yapmıyor diyebilirim.
Eğer kurtarılmayacak gibiyse parçalamayı düşünüyorum (işe yarar parçalarını alarak).
Cevap veren ustalarıma şimdiden teşekkür ederim.

Sonrasında ise fotoğraftaki kılcaldan alt siyah kaplamanın bittiği yere kadar buzlanma yapmaya ve dolap soğutmamaya başladı. Hasar görerek gaz mı kaçtı acaba?
3 günde gazının bitmesi gerekirdi diyorum eğer gaz kaçak yapsa.
Sensörler arızalı, ilk ölçümde hatalı ölçmüşüm. (sensörleri değiştirdim fakat sorun devam ediyor) Fan sağlam.
Kılcal tıkanmış olabilir mi? Motor gayet iyi çalışıyor fakat soğutma konusunda ciddi sorun var. Hiç soğutma yapmıyor diyebilirim.
Eğer kurtarılmayacak gibiyse parçalamayı düşünüyorum (işe yarar parçalarını alarak).
Cevap veren ustalarıma şimdiden teşekkür ederim.
mezya eln

Son düzenleme: