BUDERUS 000 6307 KOMBİ USANDIRDI

ehliyal

Üye
Katılım
21 Haz 2015
Mesajlar
36
Puanları
1
Yaş
54
KOMBİ 7 YAŞINDA 2 kes Bakım yapıldı. manometre saati patladı 2 yıl önce 220 tl. geçtiğimiz kış y4 arızası verdi, fan motoru kart arızası 800 tl istediler, büyük harlama ve gürültüyle çalışıyor, yoğuşma sidiği balkona bağlı, sürekli donar, neredeyse çeşme kadar su yoğuşturur, sidikliden kastım, evde ne kadar çocuk varsa gecede üç posta yatağa işiyordu birde kombimiz oldu))) su sıcaklığı, kışın soğuk oluyor sık sık bir isınıyor bir soğuyor, yazın da pek farklı değil, sıcak su ısı sürekliliği nasıl sağlanır ? kombi tamiri binlirayı geçince kendim kombi ustası oldum, kart arızasını 200 tl ye hallettim birde sık sık basınç düşmesi yaşıyoruz ne yapmalıyız?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
KOMBİ 7 YAŞINDA 2 kes bakım yapıldı. manometre saati patladı 2 yıl önce 220 tl. geçtiğimiz kış y4 arızası verdi, fan motoru kart arızası 800 tl istediler, büyük harlama ve gürültüyle çalışıyor, yoğuşma sidiği balkona bağlı, sürekli donar, neredeyse çeşme kadar su yoğuşturur, sidikliden kastım, evde ne kadar çocuk varsa gecede üç posta yatağa işiyordu birde kombimiz oldu))) su sıcaklığı, kışın soğuk oluyor sık sık bir isınıyor bir soğuyor, yazın da pek farklı değil, sıcak su ısı sürekliliği nasıl sağlanır ? kombi tamiri binlirayı geçince kendim kombi ustası oldum, kart arızasını 200 tl ye hallettim birde sık sık basınç düşmesi yaşıyoruz ne yapmalıyız?
Genlesme tankiniz delik muhtemelen degisimi gerekicek. bahsettiginiz kombi yogusmali kombilerin babasidir:)evet parcalari oldukca pahali bu konuda bisey diyemem ama oldukca saglam bir kombidir. balkonda ise surekli acik olmasinda fayda var cunku bu cihazlarda don koruma ozeliigi mevcuttur. elektrigini ve gazini keserseniz kisin don oldugunda donucaktir. yogusma takliye borusu donuyor ise icine dusuk wattli bir hortum isitici takarak donmasini onleyebilirsiniz. yogusma borusu donar ise kombiniz calismaz 6A mesaji verir arizaya gectigi icinde kisin donar malesef. Kombileri balkona almanin zararli olan yonleride bunlar malesef. yada en kestirme cozum balkonu cam balkon yaptiricaksiniz.
 
sicak su dalgalanmasida muhtemelen cesmeniz ile alakalidir. ac kapa batarya ise zamanla gobekleri bozuluyor ondan yapabilir yada su debiniz dusuk
 

Forum istatistikleri

Konular
128,299
Mesajlar
916,531
Kullanıcılar
450,131
Son üye
mrtblkl

Yeni konular

Geri
Üst